2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان تروخدا به خودتون بیاین

میدونم حس ششم وجود داره منکرش نیستم ولی خب چطور دلتون رو با جمله کسی که شناختی ندارین دلخوش یا برعکس ناامید میکنین؟

من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘
بگو ببینم😍

میشه بگی اونی ک توذهنمه کی میاد

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
گفتم دیگه دوباره خواستگاریم میاد؟؟اونی که مدنظرم هست 

نه

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
هیچ کس نیست الان تاپیک دیگه ای بود همه اونده بودند

عزیزم چون ریپلای کردی اومدم که دلت نشکنه من فقط برای سرگرمی یه چیزی میگم 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....