2777
2789

تبلت پسرمو ضدعفونی کردیم الکل رفته توش پایینش سایه سفیدافتاده شکل ابر. سشوارگرفتم فرقی نکرد. کاریش میشه کرد یانه؟؟؟؟؟ کارکرد مشکلی نداره فقط ظاهرش یه گوشه هایی سفید شد

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥

اووه سشوار بش گرفتی

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با الکل پاک کردم گوشیمو اول اینجوری شد بعد بنفش بعد آبی بعد سیاه صفحمو داشت کلشو سیاه میکرد 

بردم ال سی دیو تعویض کردن یک میلیون و نیم هزینش شد 

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
منم با الکل پاک کردم گوشیمو اول اینجوری شد بعد بنفش بعد آبی بعد سیاه صفحمو داشت کلشو سیاه میکرد  ...

گوشی شوهرممم اینجوری شد منتها دیگه درست نشد الان بلااستفاده دل ورودش ریخته بیرون

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥

چرااخه باالکل ضدعفونی میکنین؟

اگه میخوای راحت باشی تبلت نبر بیرون

بادست تمیزشسته  به گوشی وتبلت دست بزنین

اسپری ضدعفونی هم خوبه فقط باید خیلی فاصله داشته باشه

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
گوشی شوهرممم اینجوری شد منتها دیگه درست نشد الان بلااستفاده دل ورودش ریخته بیرون

اب بره بزاری برنج میگن خوب میشه

الکل نمیدونم

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼