2777
2789
عنوان

بارداری

166 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من ماه پنجم اقدامم ترشح دارم ۳روز هم هست ک تاخیر کردم ۲روز قبل موعد پریود خیلی درد داشتم و هر لحظه احساس میکردم شدم بعد موعد خوب شدم امروزم سنگین بلند کردم زیر دلم درد گرفت بنظرتون ممکنه باردار باشم؟میترسم بخاطر تغییرات بدن تو اقدام عقب انداخته باشم

اره عزیزم دو روز دگ بیبی بزن

منم 5 روز پیش ی گرفتگی داشتم بعدش ی قطره خونریزی اونم چک کردم دیدم فرداشم ترشحم صورتی بود دگ هیجی ندیدم

گاهی گرفتگی خفیف دارم

خارش دارم شکم و سینه و رانم

ماه پیش 19 شدم هرماه دوروز میوفته جلو حالا بنظرت هستم-?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه سینم درد میکرد الان درد نمیاد فقط سنگینه

خب عزیزم دوروز عقب انداختی به احتممال زیاد نشون میده بی بی بزن

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
سلام وقتتون بخیر  ببخشید کمر درد از علائم بارداریه؟!؟!   واسه یه بنده خدایی م ...

دیروز بی بی چک زده گف دو خط اومده ولی خط دوم کمرنگ بوده اما گف تو راهنما نوشته خط کمرنگ هم حاملگیه

بیچاره با شوق و ذوق شوهرش رفت یه بی بی چک گرون خرید 7 تومن ک مطمئن شن ولی یه خط افتاد 😓

درد پریودی هم نداره چن روز از موعدش گذشته 

اللهم صل علی محمد و آل محمد