2777
2789

چجوری میرید میایید 

روزی چقدر رفت و برگشت بلیط اتون میشه؟

با قطار باید رفت قم مثلا؟

از دانشگاه ازاد کمتر میشه هزینش ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بیاد نظر سنجیم رای بدید لطفا

کسی هم مگه تاپیک منه بدبخت میاد ک پیام تورو هم ببینه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهرانم میرم کرج  من با 12 تومن میرم و برمیگردم

خوارزمی میری ؟؟؟با مترو؟

من ساکن کرج، دانشگام تهران

با تاکسی های خطی تهران کرج میرم و میام

هزینه اش زیاده ولی من چون ارشدم روزایی که میرم کمه و می صرفه

از مترو بدم میاد 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
کسی هم مگه تاپیک منه بدبخت میاد ک پیام تورو هم ببینه 

خدا نکنه بد بخت باشید منم هرچی تایپک میزنم همینطوریه

به امید خدا تو تاریخ 9.9.99 بهترین اتفاق زندگیم اتفاق افتاده
من تهران دانشجو بودم ولی قم و سمنان ک هم اتوبوس دارن خم قطار پولشم زیاد نیست کرجم ک مترو

اتوبوسشون زیاد درمیاد ممکنه روزی ۱۰۰بشه؟

خوارزمی میری ؟؟؟با مترو؟

خوارزمی اسم کتابخونه رو ب روی دانشگاهمونه  ولی همه ب اون اسم میشناسن😂 همون واحد کرج میرم 

1 تومن رفت میشه 4 تومن ون دوباره 4 تومن ون تا مترو مترو 1 برگشت

ی بار رفت اتوبوس سوار میشم 1 ی بارم برگشت 1

من ساکن کرج، دانشگام تهران با تاکسی های خطی تهران کرج میرم و میام هزینه اش زیاده ولی من چون ارشدم ...

مترو داره دانشگاه تهران 

خوارزمی اسم کتابخونه رو ب روی دانشگاهمونه  ولی همه ب اون اسم میشناسن😂 همون واحد کرج میرم  ...

۴تومن منظورت ۴هزارتومنه دیگه 

دولتی ای دیگه؟

مترو داره دانشگاه تهران 

دانشگاه تهران؟

اره دبگه انقلاب مترو داره

اگه پردیس مرکزی باشی که ۵ دقیقه فاصله با متروعه

اگه امیراباد باشی با اتوبوس خود دانشگاه رایگان بیا انقلاب اونجا مترو سوار شو

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!