2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سکه ام ی دونه کامل میتونه بخره یدونه نیم بنظرت چقد باید بره بالاتر ک پولش دوبرابربشه

خب اینکه ۱۵ تومن پولی نیست درست

ولی بانک که سودش خیلی کمه

ولی اکه نیاز تداره طلا دسته دوم بخره ده یا بیست تومن بالایه تابلو

خب اینکه ۱۵ تومن پولی نیست درست ولی بانک که سودش خیلی کمه ولی اکه نیاز تداره طلا دسته دوم بخره ده ...

اونم پیدا کردن طلا بافاکتور از بیرون طلافروشی

و ی طلا فروش منصف ک بدون چشم داشت وزن و گرم درست بزنه و استرس این ک طلاس یا بدل هم شماحساب کن

اونم پیدا کردن طلا بافاکتور از بیرون طلافروشی و ی طلا فروش منصف ک بدون چشم داشت وزن و گرم درست بزنه ...

خب باید بره از یه مغازه مطمئن بخره

الان بعضی جاها کلا طلا دسته دوم خریدوفروش میکنن

راه دیگه ای می مونه مگه اخه طلاام بگیری کلی اجرت و سود و مالیات باید بدی حتی بدون اجرت هاشم گرمی ۵ ...

ن من کم اجرت میگیرم رو کل قیمت ۲۰ تومن سود میگیره،ولی من منظورم از سرمایه گذاری این بود ک ریسکشم قبول میکنم ولی درصد سودآوریش خوب باشه

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
اگه تاخیلی لازمش داری سکه بخر یا توبورس باهاش کار کن اگه واردی

بورس پول گذاشتم ولی میگم خرد خرد وارد کنم

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
یه تیکه زمین بیرون شهر اگه نمیشه یکم دیگه پس انداز کن بعد بخر 

هیچجای بیرون شهر بم ی سانت زمین نمیدن با این پول😄😥

هیچجای بیرون شهر بم ی سانت زمین نمیدن با این پول😄😥

توی روستا تون یه جایی زمین از طلا هم بهتره 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

توی روستا تون یه جایی زمین از طلا هم بهتره 

روستا از کجا پیدا کنم حالا😐😄