2777
2789
عنوان

معرفی کتاب تخیلی برای نوجوانان

259 بازدید | 16 پست

سلام به همه خوبین؟

بیاین دور هم کتابای خوبی که خوندین یا برای نوجوانا خبر دارین خوبه رو معرفی کنین

مثلا داستای آر ال استاین عالین

کتابای هری پاتر

مجموعه دارن شان

دیگه چی سراغ دارین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دختره دو جلدی اشتار گرل😍

یکی از کتابای مورد علاقم😍

نارنیا 

انتخاب کیارا کاس

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
کتابهای ژول ورن برای نوجوونا عالیه

اره خیلی قشنگن ولی خواهرم همشو خونده فک کنم

تازگی ی کتاب براش گرفتم جنگل فندق از اینستا پیداش کردم اونم خیلی قشنگ بود تو مایه های اون میخوام برای تولدش😕🤔

از اسم اشتارگرل خوشم میاد😍

استار ببخشید😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
از اسم اشتارگرل خوشم میاد😍

البته تخیلی نیستا 

اها😂😂😂 کتاب جنگل فندقو‌ خوندی؟شبیه اون میخوام خواهرم خیلی دوستش داشت😕 ی ذره مثل هری پاتره 

نه🤔

😕ب نظرت ب مترجمش پیام بدم تو اینستا جواب میده؟مثلا معرفی کنه؟

شاید 

برو توی طاقچه از اونا بپرس راهنماییت میکنن 

اینفو گرافی هم داره