2777
2789
عنوان

توصیه های دیت اول

210 بازدید | 41 پست

خواستگار و پیشنهاد تا این سن داشتم ولی هر چی بوده از بس سرم تو درس و کارام بوده سریع رد کردم. تیپ میزنم و به روزم خیلی ولی از طرفی هم از این مثبتام که تا حالا با کسی دیت نرفته

حالا بالاخره با یکی که چند ساله ازم خوشش میاد و میشناسمش میخوام برم دیت. توصیه ای چیزی؟نمیخوام سوتی بدم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیت اول بهت خواست نزدیک بشه

تا آخرش و بخون

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

میدونم باید خودم باشم اصلا طرف انقدر ازم خوشش میاد زمین زیر پامو میبوسه. ولی از طرفی هم رفتار درست س ...

اسی جانم چندسالته؟؟!

حد و مرز و تو تایین میکنی 

رفتار درست هم شامل خرج کردن شعور ادب و شخصیت و تربیت خانوادگیه ک ی حسب بهم میگه همه رو داری

سعی کن بیشتر سکوت کنی و بزاری اون اوضاع رو دستش بگیرهچون میگی تیپت و اینا به روزه اگگگ سکوت کنی و مر ...

وای اتفاقا همین همه میگن من خیلی خودمو میگیرم و مغرورم نمیدونم چطوری اونو درست کنم.

راستی اگه دستمو گرفت چکار کنم؟بزنم دهنش یا نه😂

خودت باش فقط

فکر کن سال هاست که دارین میرین بیرون

خیلی هم صمیمی رفتار نکن منظورم اینه که ادا در نیار و راحت باش

معمولا آدمها وقتی بیشتر حواسشون رو جمع می کنن بیشتر سوتی میدن

استرس نداشته باش اصلا

اگه کافه میری هم از منو یه چیزی سفارش بده که قبلا امتحانش کردی تا راحت تر باشی

می خواستم بگم اگر نمیشناسیش دیت اول نیاد دنبالت و خودت برو چون ازش مطمئن نیستی که خودت گفتی میشناسیش

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

وای اتفاقا همین همه میگن من خیلی خودمو میگیرم و مغرورم نمیدونم چطوری اونو درست کنم.راستی اگه دستمو گ ...

نه اسی اشتب نکن عزیزم بقیه چون کامل باهات آشنا نشدن اینو میگن 

قرار نیست آدم واسه همه غرورشو بزار کنار 

تازه واسه طرف مقابل هم نباید کامل بزاریش کنار بر اساس شخصیت طرف تصمیم میگیری چقدر از خودت مایه بزاری 

بستگی به خودت داره اگ دوست نداری این اتفاق دیت اول بیوفته ی جوری رفتار کن ک ب خودش اجازه ی این کار و نده

قبلا باهم چت کردید؟! چقدر صمیمی هستید؟!