2777
2789
عنوان

باترکریم یا خامه؟

481 بازدید | 6 پست

بچه ها من تازگی دارم برای تولدامون کیک میزنم و خامه قنادی استفاده میکنم ولی زود ول میشه  . میخوام باتر کریم استفاده کنم . میدونم خیلی سنگین تر از خامه ست و تحمل گرماش باللتره و فرم دهیش بهتر و آسون تره  ولی طعمشو مطمئن نیستم ‌. کسی تست کرده ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خامه رو اگه خوب بزنی اصلا وانمیره، باترکریم تست نکردم ولی واقعا سنگینه

خوب میزنم . و شکلشم خوب درمیارم ولی برای وقتی میخوام ببزم خونه طرفم در اثر تکون ول میشه 😓

خوب میزنم . و شکلشم خوب درمیارم ولی برای وقتی میخوام ببزم خونه طرفم در اثر تکون ول میشه 😓

من شده یه ساعتم بیرون بوده ولی وا نرفته، من از مارک کاله و بن سا استفاده میکنم.

خدایا هزار بار شکرت
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز