sshiva مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4104 عنوان باترکریم یا خامه؟ 481 بازدید | 6 پست بچه ها من تازگی دارم برای تولدامون کیک میزنم و خامه قنادی استفاده میکنم ولی زود ول میشه . میخوام باتر کریم استفاده کنم . میدونم خیلی سنگین تر از خامه ست و تحمل گرماش باللتره و فرم دهیش بهتر و آسون تره ولی طعمشو مطمئن نیستم . کسی تست کرده ؟ 1399/03/18 | 15:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب۹۴۹۵ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 1853 عزیزم خامه رو اگه خوب بزنی اصلا وانمیره، باترکریم تست نکردم ولی واقعا سنگینه خدایا هزار بار شکرت
مهتاب۹۴۹۵ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 1853 باتر کریم چی هست؟ توضیح لطفا کرمیه که با کره و پودر قند درست میشه مثل خامه برا روی کیک استفاده میکنن خدایا هزار بار شکرت
sshiva مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4104 باتر کریم چی هست؟ توضیح لطفا ترکیب کره و پودر قند و فیلینگ دلخواه .کرم کره ای میشه تلفظ فارسیش. میخوام به نسبت خامه بسنجم طعمشو
sshiva مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4104 عزیزم خامه رو اگه خوب بزنی اصلا وانمیره، باترکریم تست نکردم ولی واقعا سنگینه خوب میزنم . و شکلشم خوب درمیارم ولی برای وقتی میخوام ببزم خونه طرفم در اثر تکون ول میشه 😓
مهتاب۹۴۹۵ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 1853 خوب میزنم . و شکلشم خوب درمیارم ولی برای وقتی میخوام ببزم خونه طرفم در اثر تکون ول میشه 😓 من شده یه ساعتم بیرون بوده ولی وا نرفته، من از مارک کاله و بن سا استفاده میکنم. خدایا هزار بار شکرت