mrs_bahar مدیر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 عنوان باجنبه ها بیان سوال دارم | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 33 پست بچه ها رابطه ی جنسیِ هر روزه مرد و لاغر میکنه؟ اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏 1399/03/18 | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 یعنی زنها تو رابطه چاق میشن شاید هم نشنولی لاغر نمیشن معمولا اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 وا اینجور باشه کسی اینهمه پول باشگاه وقرص پیکرتراشی نمیده 😐😐 ن در اونحد .مردا خودشون انقدی توانایی ندارن ک زیاد ....بعضیاشونمک دارن لاغرمیشن من خودمشوهرم اوایل شبی ۳بار پشت سرهم میخاست وواقعا لاغرشده بود میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 ن در اونحد .مردا خودشون انقدی توانایی ندارن ک زیاد ....بعضیاشونمک دارن لاغرمیشن من خودمشوهرم اوای ... شوهر منم همینطورلاغر شده اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 شوهر منم همینطور لاغر شده چرت میگن چاق میکنع .همه قوای مرد خارج میشه چرا لاغرنشن میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
__mhagh__ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 2627 اگه تغذیه خوب باشه به همراه مکمل خیر تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
سهد عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 8117 ن در اونحد .مردا خودشون انقدی توانایی ندارن ک زیاد ....بعضیاشونمک دارن لاغرمیشن من خودمشوهرم اوای ... ایول چه کمری هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 ایول چه کمری ندید بدید بود😆 میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
سهد عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 8117 ندید بدید بود😆 ندیدم ۳ بار چی کنم هفتگی 🤣🤣🤣 هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه
سهد عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 8117 ترکیدم چی کنم میگه با جنبه بیاد🙄 هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه
mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 حداقل تایمی که مناسب هستش واسه رابطه جنسی چقدره ۱۰ تا ۲۰ دقیقهحداقل ۱۰ اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
گوشیs5 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1887 راستی منم یه سوال دارم کسی هست که تپل و باشه و همسرش لاغر تو رابطه بد نیست