2777
2789
عنوان

باجنبه ها بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 33 پست
یعنی زنها تو رابطه چاق میشن

شاید هم نشن

ولی لاغر نمیشن معمولا

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اینجور باشه کسی اینهمه پول باشگاه وقرص پیکرتراشی نمیده 😐😐

ن در اون‌حد .مردا خودشون انقدی توانایی ندارن ک زیاد ....بعضیاشونم‌ک دارن لاغرمیشن من خودم‌شوهرم اوایل شبی ۳بار پشت سرهم میخاست و‌واقعا لاغرشده بود

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
ن در اون‌حد .مردا خودشون انقدی توانایی ندارن ک زیاد ....بعضیاشونم‌ک دارن لاغرمیشن من خودم‌شوهرم اوای ...

شوهر منم همینطور

لاغر شده

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
شوهر منم همینطور لاغر شده

چرت میگن چاق میکنع .همه قوای مرد خارج میشه چرا لاغرنشن

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
ن در اون‌حد .مردا خودشون انقدی توانایی ندارن ک زیاد ....بعضیاشونم‌ک دارن لاغرمیشن من خودم‌شوهرم اوای ...

ایول چه کمری 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
ایول چه کمری 

ندید بدید بود😆

حداقل تایمی که مناسب هستش واسه رابطه جنسی چقدره

۱۰ تا ۲۰ دقیقه

حداقل ۱۰