2777
2789

کدوم دکتر و جراح عالیه خیلی میترسم 

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
وای منم میخوام برم دوتاشم نیمه نهفتست.همه میگن ببر بکش بقیه دندونات خراب نشه آخه هیچکدوم از دندونام ...

آره واقعا خیلی بده دندونای بغلو خراب میکنه

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثله چی میترسم

منم😭😭😭😭😭😭😭همش میگم برم بعد با خودم میگم فکم پیاده نشه بزار دکتر خوب پیدا کنم بعد برم ولی درد دارم 😢😢

من عقلمو  میخام برم جراحی کنم اینقد خنگ نباشم به بعضیا رو اضافه ندم 😒

😁😁آفرین واقعا لازمه👌👌👌

بذار یه ذره در بیاد بیرون.دردهاشون باهم آدمو میکشه بابا

دراومده بیرون زده به لپم لپم درد میکنه نه دندونه😭😭😭

من دوتا نیمه نهفته داشتم  بد یکیشو کشیدم اووف از سزازین سخت بود بخیه زد ولی از ترسم اونیکی موند ...

نگوووووو😱😱😱