2777
2789
عنوان

کسی هست که اصلا شوهرش در طول روز بهش زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 57 پست
خوب زدی تو ذوقش.......منم تماس گرفتم کم کم کم شده اما واسم سخته و فکرمیکنم دوستم نداره

نه عزيزم دوست داشتن به اينچيزها نيست من خودم مدلم تلفني نيست بعضي ها ميگن ما هر روز با مامانمون تلفني حرف ميزنيم واسم عجيبه مامانم رو هم خيلي زياد دوست دارم اما واقعا حوصله تلفن رو ندارم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

عزیزم اخلاق مردا با ما فرق داره اگه این رو درک کنی مشکلت حل میشه مردا سر کار اینقدر درگیری دارن که حتی فکر اینکه پیام عاشقانه بفرستن براشون سخته ذهنشون فقط روی یک جنبه تمرکز داره برای حتی یک استیکر قلب یا پیام عاشقانه باید از اون حالت در گیری و کارشون فاصله بگیرن تا بتونن حتی به شما فکر کنن شوهرم هم جوری هست سر کار اینقدر درگیری داره که من باهاش حرف میزنم اصلا نمیفهمه من چی میگم فقط میگه باشه باشه اما اگه سرش خلوت باشه و درگیری فکری حتی نداشته باشه من از لحن حرف زدنش متوجه میشم عزیزم من سر این موضوع چند سال دعوا دلخوری داشتم تا متوجه شدم کلا مدل آقایون همینع اون هایی هم که زنگ میزنن احتمالا مسئولیت و دغدغه فکری کمتری دارن و کارشون آزاد هست

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اخلاق مردا با ما فرق داره اگه این رو درک کنی مشکلت حل میشه مردا سر کار اینقدر درگیری دارن که ح ...

یعنی هر شب دارم گریه میکنم. میگم من از صبح تا شب تنهام .نه طوی طول روز زنگ میزنه و نه که میاد.اونجا کار داره .....خونه هم خسته هست...... واسش پیام گذاشتم که پیامهام جواب نداره.بازم خوند اما نه جواب نه زنگ.میگم یعنی موقع نهار نمیتونه زنگ بزنه.موقع دستشویی رفتن.چمیدونم یه رستی ندارن یعنی.....؟؟؟

سختت نیست عزیزم؟ یعنی قابل تحمله........ من شوهرم نه زنگ میزنه نه توی خونه بهم توجه میکنه.کلا میگه خ ...

وقتی میره مسافرت خونه باباش.اخه خونواده ش یه شهر دیکه هستن‌ خب معلومه منتظرم زنگ بزنه بگه رسیدم...منم زنگ میزنم یا رد تماس میکنه یا جواب نمیده یا ۴ساعت دیگه زنگ میزنه..مثلا شب تنهام  وقتی مسافرته..خب دوست دارم زنگ بزنه حرف بزنه ادم نترسه..

بعد جالبه وقتی از مسافرت برمیگرده به خونواده ش زنگ میزنه که من رسیدم..

پس من فقط کشکم😶

سختمه دیکه..ولی دیکه عادت کردم

درست میشه دایی  
یعنی هر شب دارم گریه میکنم. میگم من از صبح تا شب تنهام .نه طوی طول روز زنگ میزنه و نه که میاد.اونجا ...

منم همین فکر ها رو داشتم عزیزم حالا شما سر کار می ری من تو خونه بیکار بودم از صبح تا شب که دیگه با اومدن بچه هام سرم گرم شد سر تو گرم کن شما هم هرچی بیشتر دنبال مردا بری اون ها بیشتر فرار میکنن شما هم کمتر پیام بده و زنگ بزن خودتو مشغول به کار کن بعضی مردا واقعا خصلتشون اینه و دست خودشون نیست و عوض نمیشن شوهرت باید روی پیام شما تمرکز کنه که جواب شما رو بده حتی وقت ناهار هم به فکر کارش هست که نمیتونه پیام بده عمدی نیست دست خودشون نیست مثل خانم ها نیستن که هوش عاطفی شون بالا باشه ذاتش همینه اگه مرد زندگی هست تو این مسائل اذیتش نکن برای خودت بیشتر وقت بزار کمتر زنگ بزن و پیام بده ایشون هم وقتی می بینه شما دنبالش نیستی میوفته کم کم دنبال شما 

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
انقدر قلب و جمله میفرستم..فقط نگاهش میکنه ما دریغ از یه جواب.منم سرد میشم........

دیگ تحویلش نگیر. یه خانومه تایپیک زده بود اونم شوهرش این مدلی سرد بود گف بخودم رسیدم وقتی میومد کتاب میخوندم سرمو گرم میکردم انگار نیس قبلنا براش غذا میکشید میگف گوشتاشو برا اون میذاشتم ولی گفتم ولش کن خودم مهمترم

یمدت دیگ اون میومد التماسم میکرد ک بهم توجه کن.بخودت برس حالشو ببر بذا بیفته دنبالت هرچقد دنبال کسی بری اون بیشتر دور میشه مغرور شو 

منم همین فکر ها رو داشتم عزیزم حالا شما سر کار می ری من تو خونه بیکار بودم از صبح تا شب که دیگه با ا ...

اگه واقع نمیترسیدم همچین کاری میکردم...اخه یه بار هشت ماه طول کشید و نیوفتاد دنبالم...فقط میگفت خیلی اینجوری راحتترم...اخرش من رفتم طرفش باز...میترسم عادت کنه...پسره خوبیه...اهله خیانت نیست...کاریه...اما کلا از نظر احساسی خیلی ضعیف هست... یعنی واقعا بهش توجه نکنم خوب میشه یا از هم دورتر میشیم...؟!

میدونی اون میگه من تو بالکن راحتترم...اونجا هم صدا زیاده و واسه یه نفر فقط جا هست...شبا اونجا میخوابه...

وقتی هم توی خونه میخوابید...میگفت روی تخت خوابم نمیبره و روی زمین میخوابید...منم حالا باز رو زمین پیشش میخوابیدم اما الان توی بالکن نه...کلا جدا باشیم تا این حد...و منم بهش بیتفاوت باشم یعنی بد نمیشه؟

یعنی اخرش به طلاق عاطفی نمیرسیم؟

من پیش خودم میگم اون محبت بلد نیست...من که بلدم...اما خودم هم دارم آسیب میبینم

میشه به پیامی که گذاشتم جواب بدید؟ دوتا پایین تره

ببخشید عزیزم شوهرم اومد نتونستم جواب بدم عزیزم هیچ وقت تحت هیچ شرایطی جاتون رو جدا نکنید به هر بهانه ای برو کنارش حتی اگه بچه دار هم شدی عادتش بده یه زن میتونه عادت های خوب تو شوهرش به وجود بیاره البته اگه آدم خوبی باشه در ضمن من نمی گم محبت نکن منظورم اینه اینقدر درگیرش نباش جواب داد جواب نداد درگیر کار خودت باش شوهرت رو رها کن بگذار حس کنه بهش نچسبیدی بهش فضا بده تا اون هم خلأ رو احساس کنه و به طرفت بیاد اما این وسط باید همیشه خوشرو خوش اخلاق باشی و به خودت خوب برسی تا تورو ببینه و غر نزنی چرا بی توجه هستی یا جواب نمیدی مردا وقتی ببینن زنشون دنبالشون نیست مرتب گدایی محبت نمیکنه و شخصیت وابسته ای نداره جذب میشن به طرفش و هر وقت اومد طرفت حسابی تحویلش بگیر و بهش جایزه بده یعنی خوب عکس العمل نشان بده اگر هم نیومد شما اصلا نگو وای بهم زنگ نزدی پیام ندادی  فقط خوشرو مهربون و عادی باش و به خودت اهمیت بده میدونم اول زندگیت هست و آدم بیشتر احتیاج داره و تمرکزت روی شوهرت هست اما مردا این جور نیستن و کارشون خیلی مهمه وبدون اگه داره از صبح تا شب تلاش می کنه یعنی خیلی دوست داره چون مرد نفهم و بی خیال کم نداریم که براشون خانواده ذره ای اهمیت نداره 

ممنونم عزیزم. چشم حتما انجام میدم. ندیدمت اما دوستت دارم. بوس.

فدات عزیزم از خوبی خودته 😘😘😘😘