2777
2789
عنوان

کسی هست که اصلا شوهرش در طول روز بهش زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 57 پست
بابا ولشون کنین بیچاره ها رو مگه زندگی خاله بازیه دنیای بیرون بی رحم و شلوغه چ توقعاتی دارین!!! تل ...

نه والا شب که میاد خسته هست .زود میره میخوابه.ما فقط چنتا جمله حرف میزنیم.قبل از خواب یا صبح زود قبل از کار.اونم فقط دو سه دقیقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی میبینم تو واتساپ انلاین شده سریع بهش پیام میدم....اصلا جواب نمیده..منم پیام بارون میکنم  .یهو ویس میفرسته..میگه زن دست از سرم بردارم..یه قراره کاریه اگه وات روشن کردم ولمون😶

الان دو ماهه دخترم به من میگه ولمون کن  

حتی مسافرتم میره اصلا زنگ نمیزنه.بگه رسیدم هیچی هیچی..

منم زنگش نمیزنم.....

درست میشه دایی  
اره شوهر من😑فقط من بهش زنگ میزنم،اونم اگر بهش نزنم شب میاد میگه انروز چرا بهم زنگ نزدییییی😑😑🤦‍♀️ ...

خوبه باز.من اگه زنگ بزنم میگه درگیرم نمیتونم حرف بزنم. دقیقه به دقیقه زنگ نزن.حالا من شاید دو بار بزنم یکی صبح یکی حدود 7 شب

نه والا شب که میاد خسته هست .زود میره میخوابه.ما فقط چنتا جمله حرف میزنیم.قبل از خواب یا صبح زود قبل ...

منم اینجوری ام کلافه شدم بچه ام ندارم کاش بچه داشتم باهاش سرگرم میشدم 😔😔

شوهر بی مسئولیتی دارم  هفته به هفته خونه میاد بخاطر کارس منم شهر غریب صبح تا شب تنهام 

روزی یه بار زنگ میزنه بعضی وقتام نمیزنه 😔

ما از اولشم اينطور بوديم😐تو نامزدي و عقد و بعد عروسي كلا تا كاري نداشته باشيم در طول روز زنگ و اس نميزنيم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خوبه باز.من اگه زنگ بزنم میگه درگیرم نمیتونم حرف بزنم. دقیقه به دقیقه زنگ نزن.حالا من شاید دو بار بز ...

خود درگیری دارن کلا این شوهرااا

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
خوبه باز.من اگه زنگ بزنم میگه درگیرم نمیتونم حرف بزنم. دقیقه به دقیقه زنگ نزن.حالا من شاید دو بار بز ...

زنگ نزن مثلا براش پیامای عاشقونه بفرس بگو دلم برات تنگ شده حالت چطوره یهو نگرانت شدم. گارد نگیر در برابرش اگ دیگ حالیش نشد ولش کن سرسنگین شو بذا تنبیح بشه

خب شاید واقعا سرش شلوغه منم نامزدم سرش شلوغه  درطول روز کم میزنگه ولی باکاراش نشون میده ک دوستم داره شما هم ببین چکارایی واست میکنه این روزا واقعا فشار اقتصادی رومردا زیاده

من وقتی میبینم تو واتساپ انلاین شده سریع بهش پیام میدم....اصلا جواب نمیده..منم پیام بارون میکنم &nbs ...

سختت نیست عزیزم؟ یعنی قابل تحمله........ من شوهرم نه زنگ میزنه نه توی خونه بهم توجه میکنه.کلا میگه خسته هستم. درکم کن.

ببين بعضي ها مدلشونه اوايل ازدواجمون شوهرم به من زنگ ميزد بعد واسه من عجيب بود اصلا دليلي نميديدم هم ...

خوب زدی تو ذوقش.......منم تماس گرفتم کم کم کم شده اما واسم سخته و فکرمیکنم دوستم نداره

زنگ نزن مثلا براش پیامای عاشقونه بفرس بگو دلم برات تنگ شده حالت چطوره یهو نگرانت شدم. گارد نگیر در ب ...

انقدر قلب و جمله میفرستم..فقط نگاهش میکنه ما دریغ از یه جواب.منم سرد میشم........

انقدر قلب و جمله میفرستم..فقط نگاهش میکنه ما دریغ از یه جواب.منم سرد میشم........

عزیزم حتما خیلی مشغوله. به دل نگیر . البته من شوهرم روزی چندبار زنگ میزنه و بیشتر تماسها از جانب اونه. ولی اگه زنگم نمیزد بخاطر حجم بالای کار دلگیر نمیشدم

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑