2777
2789

سلام دوستان.من یه بار بارداری خارج رحمی داشتم.البته تنبلی تخمدان دارم.میخواستم بدونم تو کرمانشاه کسی یه دکتر حاذق سراغ داره که پیشش نتیجه گرفته باشه و باردار شده باشه البته یه بارداری مطمین؟

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر پرنیان کرد جمشیدی،متخصص زنان و زایمان ولاپاراسکوپی

خودتون یا از آشناهاتون مریضش بودین؟نتیجه گرفتین؟

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم
نه عزیزم منم پزشکم،واطلاعاتی که ازشون دارم پزشک موفقی بودند در کرمانشاه

سپاسگزارم

نسرین جلیلیان

برای درمان نازایی کسی رو سراغ دارین که نتیجه گرفته باشه؟

من خودم پیشش باردار شدم.ولی شلوغه زیاد آرامش نداری.ولییی کارش عالیه

شماره ش رو دارین؟خوش اخلاقه؟میشه باهاش کامل صحبت کرد؟واسه مریض وقت میذاره

شماره ش رو دارین؟خوش اخلاقه؟میشه باهاش کامل صحبت کرد؟واسه مریض وقت میذاره

خوش اخلاقه..ولی همه رو با هم میبینه.باید تند تند حرفات رو بزنی..ولی به نظرم همون وقت کمی که میذاره خیلی موثره و خیلی با سواده برای نازایی..خودش سونو واژینال داشت اون موقع.شمارش رو ندارم..ولی دیر راه میافتی.نوبتش دیر گیر میاد.اذیت میشی..ولی سوادش خوبه..خودتون میدونین.

مطبش رو برو آزمایشگاه پارس تو ی ساختمون نو سازه

عزیز دلم من همشهریتون نیستم ولی یکی از فامیلامون که تو کرمانشاه زندگی میکنه و اتفاقا مشکل تخمدان تنبل داشت و نمیتونست بچه دار شه در جریانم که رفته بود پیش یه دکتری به اسم سهیلا نانکلی میگفت با حوصله سر درمان کیستاش وقت گذاشت و الان اگر خدا بخواد چندماهیه اقدام کرده و باردار هم هستش. تا الان که سقط نکرده و وضعیت بچش و خودشم خوبه. اتفاقا خیلی دوست داره زایمانشم پیش نانکلی انجام بده