2777
2789

بچه ها من گلسم شکست یکی دیگ خریدم 45تومن ولی حس میکنم قبلیه ک خریده بودم بهتر بود اونو خریده بودم 60تومن فروشنده هه هی گقت این بهتره خریدمش☹️حالا نکنه بیفته بشکنه روش نوشته بود 10d 9 h خوبه؟ 

شما گلس گوشتون چند خریدین خوبه؟ 

من فروشنده موبایلم.

نانو گلس قطره ای استفاده کنین.

خیلی بهتر.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نانو زدم عالیه اصلا نمیشکنه و انگار نه انگار گلش داره گوشیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اینی که الان رو گوشیمه 30 تومن انداخت

راضیم ازش

یه گوشی موتورولا قبل این داشتم سال 96 خریدمش یه گلس اون موقع 30 تومن انداخت روش یعنی محشررر بود

کاملا تمام صفحه و نانو و ضد خط و خش و ضربه بود 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
واسه منو گفت زد ضربس نمیشکنه مگه اینکه خیلی محکم باشه ضربه خود ال سی دی میشکنه این نه٧۵ خریدم

آره دقیقا مال من همین شد گوشیم ضربه ی شدید خورد و ال سی دیش نابود شد ولی گلس سالم و سالم! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
قیمتش چقدره؟

دستگاهش رو یک تومان میخرن.

قطره ها رو هم ۱۵.

ولی از ۱۰۰ ۱۵۰ میزنن به بالا.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
من فروشنده موبایلم. نانو گلس قطره ای استفاده کنین. خیلی بهتر.

اینک خریدم اللن خوبه؟ یهو گوشیم نیفته بشکنه گلس مهم نیست صفحش نکشنه فقط 10 d 9h نوشته بود البته جلد نداشت گلسه یه چیزی آورد فروشنده توش چندتا گلس بود 

من فروشنده موبایلم. نانو گلس قطره ای استفاده کنین. خیلی بهتر.

چقدره قیمت نانو؟؟

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
اینک خریدم اللن خوبه؟ یهو گوشیم نیفته بشکنه گلس مهم نیست صفحش نکشنه فقط 10 d 9h نوشته بود البته جلد ...

نمیدونم