2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم بحثم شد

1684 بازدید | 47 پست

مدام پشت سرم بد میگه ازم پیش شوهرم اون پر میکنه باهم دعوامون بشه.واقعا دیگه به سیم آخر زده بودم بهش گفتم حد خودت بدون تازه فحش هم میداد گفتم بی شخصیت

مامان مهرسام و معراج 😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مادرهمسرت گفتی بی شخصیت 😱خدایی واسه حرف خاله زنک دیگه نباید بی احترامی نکن سیاست داشته باش باعاش سرسنگین باش ولی بی احترامی نکن .

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

بگو خودم درحدت بی شخصیت نمیبینم باهات دهن به دهن بشم گوساله😒قرار نیست برا هرسگی که واق واق میکنه سنگ پرت کنم

عوووف کاش اینقدر اینجا مغزم کار میکنه تو زندگی عادی حق خودم میگرفتم😥

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

والا اینطور شوهرا به درد لای جرز میخورن. مادرشوهر من به شوهرم وبرادرشوهر میگفت خانوماتون کمک نمیکنن به من. به دروغ حالا.

شوهر من با من دعوا میکرد

برادرشوهرم سر مادرش داد میزد که خانومم وظیفه نداره

من ی عمر جواب مادرشوهره رو ندادم بدترکرد شوهرمو پرمیکرد. یبار بیشعور گفت تو ب دخترای من حسودی میکنی دخترای سیاه بربری اخه؟ بی سواد سیکل اخه؟ منم بهش گفتم دخترای شما چیزی ندارن ک بهش حسودی کنم ی الم شنگه بپاکرد نگو وسایلمو پرت کرد اینور اونور وسایل دانشگام رو اپن بود ماکتم پرت کرد شکست زنیکه وحشی. موقعیم ک ازخونش میخاستیم بریم جای دیگ اومد رو مبلا نشست گفت نمیذارم ببریش مال منه گفتم پسرت پول داده مال منه گفت ن مال خودمه اخرم نذاشت 😕