داشتم فرمژه میزدم یهو دستم پیچ خورد نصف مژه هام کنده شد ینی نصف مژه های یک چشمم خالی شد ،کسی تجربشو داره که درمیاد و اگه آره تو چه مدتی مثل اولش میشه؟من مژه هام خیلی بلند و پر پشت بود دارم دق میکنم،چی بزنم که زود در بیاد؟
در میاد. یکی دو ماهی طول میشه مثه قبل شه. سریتا بزن.
میگن سریتا رنگ چشم تیره میکنه درسته؟
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که میگفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو میسپارم و صبر میکنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
دوستامم دارن استفاده میکنن خیلی راضیان. تشکر میکنن که معرفی کردم. دو سه هفتهای تاثیر میذاره.
ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که میگفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو میسپارم و صبر میکنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
یه دوره بله. خیلی موثر بود. دوستامم دارن استفاده میکنن خیلی راضیان. تشکر میکنن که معرفی کردم. د ...
دوباره برنمیگرده ؟ قیمت؟