2821
2789
عنوان

تروخدا بیاید(گشت)

224 بازدید | 24 پست

سلام منو دی ماه گشت با یه اقا گرفت که تعهد دادیم تو ماشین گشت تموم شد رفت الانم یه پیامک اومده که کشف حجاب کردم درحالی که روسری و مانتو کامل بلند داشتم الان میخام برم پلیس امنیت اخلاق بنظرتون میگن جریان دی ماهو به بابام؟؟؟؟

میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین یا صلوات بفرستین؟؟

فرستادین لایکم کنین

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه خودت میخوای بری نرو جریمت بریز اگه گفتن بابد بری برو ولی چیز زیادی نگو میگن پرونده داری 

جریممو میریزم ولی گفتن برم امنیت اخلاق میترسم بابام پیگیر بشه یعنی قبلیه پرونده شده واسم اخه اصلا کلانتری نبردنمون هموجا تذکر دادنو تعهد گرفتن تو کاغذ تو ماشین گشت ارشاد

جریممو میریزم ولی گفتن برم امنیت اخلاق میترسم بابام پیگیر بشه یعنی قبلیه پرونده شده واسم اخه اصلا کل ...

نه برو پس اونجا چیز خاصی نگی نمیگن هیچی ازقبل نگران نباش چیزی بگی میگن زیادی حرف نزن ازقبلم پرونده داری

نگران نباش

دیگه هم جلو باز خیلی بد و بی روسری نباش چون ۳ومین بار یا۴مین بار پرونده سنگین وبد میشه

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
جریممو میریزم ولی گفتن برم امنیت اخلاق میترسم بابام پیگیر بشه یعنی قبلیه پرونده شده واسم اخه اصلا کل ...

همه تعهدا پرونده میشه ولی نگران نباش چیزی نگین نمیگن تورفتی چیزی نگو دیگه هم جوری نپوش پرونده بشه باز برات

همه تعهدا پرونده میشه ولی نگران نباش چیزی نگین نمیگن تورفتی چیزی نگو دیگه هم جوری نپوش پرونده بشه با ...

اخه به همین حالم بد میشه من مانتو میپوشم تا نوک پام کاملا بسته کاملا گشاد بیجابم نیستم

اخه به همین حالم بد میشه من مانتو میپوشم تا نوک پام کاملا بسته کاملا گشاد بیجابم نیستم

نمیدونم توماشینتون حتما کسی دیگه بوده بیحجاب

حتما چیزی شده

نگران نباش هیچی نمیشه