سلااااممم چطوریننن خ بین؟میدونممم تازه تایپ گذاشته بودم ولی خب دو دل بودم این مشکلمو باهاتون در میون بزارم یا نه که دلم زدم به دریا و میخوام در میون میزارم😁😁😁 و میتونم اونایی متاهلن خیلی میتونمم کمکم کنن با اجازه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش من ۲۲سالمه خاستگار زیاد داشتم ولی خب فقط اجازه دادم یه نفر وارد خونمون بشه طرف خیلی خوب بود از همه لحاظ منتها از لحاظ ظاهری واقعا نمیتونستم تحملش کنم(بد نبوداااا واقعا بد نبود منتها من نمیتونستم)خانوادم خیلی راضی به این وصلت بودن ولی خل من رد کردم میترسیدم بعدا پشیمون شم
با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
خانوادم بهم میگن ظاهر بینی حالیت نیس معیارت غلطههه ولی من میگم خب باید چهرش به دل ...
از این جهت خیلی روم فشار میارن هر وقت خاستگار میاد ما یه جنگ اعصاب داریم واقعا تحملش سخته برام خب دسته خودم نیست میگن سخت پسندی و ایراد گیر ولی خب منم واس ایندم ارزو دارم حالا میخوام بدونم زمانی که همسرتون اومد خلستگاری چی جذبتون کرد چطور عاشقش شدین