چندروز پیش خونه مادرشوهرم مهمون بودیم مادرشوهرم هرموقع یه چیزی میخواد همش به من دستور میده با اینکه جاریم 6سال از من کوچیکتره و میگه راضیه از همه لاغرتره راحتر بلند میشه برادر شوهرم هم که از من 1سال کوچیکتره لاغربودن منو دائم به رخم میکشه و میگه دلت نمیاد نون بخوری و یه حرفای زشت که نمیشه گفت و همیشه وقتی او جمع باشیم ضایعم میکنه ولی من محلش نمیدم اصلا خجالت میکشم جوابش بدم نمیخوام تو جمع دعوا درست کنم ، دیشب خیلی ناراحت بودم سرم هنوز درد میکنه و تصمیم گرفتم بهش پیام بدم و بگم از رفتارش دلخورم به نظر شما درسته این کار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توی روی خودش محترمانه مطرح کن بگو دلخور میشی اگه زد به کولی گری تو هم از در شست و شو در بیا براش
یعنی بشورش پهنش کن
با خط کل اعضای خانواده و فامیل عضو شدم یا قطع دست رسی شدم یا پس ورد یادم رفت یا کلا تصمیم گرفتم دیگه نی نی سایت نیام دوباره بعد مدتی دلم تنگ شد با اکانت جدید برگشتم یا یه بار هم خطر لو رفتن بود چون تایپیک های جنجالی زده بودم از ... حالا بماند خلاصه خواستم بگم اینجا حق آب و گل دارم از سال ۹۰ که دوقلو هام دنیا اومدن منم اینجا هستم