2777
2789

و اونم کل مکالمه ساکت بود و من از ساکت موندن توی دعوا متنفرم ، دوست دارن اونم حرف بزنه حلش کنیم تموم شه بره

بعد من اعصابم خورد شد گفتم کاری نداری؟ گفت نه شب بخیر و قطع کردم بعدش

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستید🥺🦋
حق داری بنظرم ادم ازدواج میکنی باید بتونه بینه دوستاش و کارش و خانوادش تعادل برقرار کنه . در ضمن رفت ...

همین ، من حالم داره بهم میخوره از رفتارش ، نمیدونم همین دوستش واسش استوری میزاره نمیدونم با اون سن یه شب نامزدم با دوستاش رفته بودن هیئت بعدش خونه اینا خوابیدن همگی ، همین دوستش به من پی ام داده میگه من تا صبح داشتم نگاش میکردم ، تو نمیتونی مثل من تا صبح نگاش کنی!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خیلی داره چندش میشه و بهش میگم هم اینم از سر مرام معرفت میگه نه حالا چیزی نیست و حساس شدی و اینا ، در صورتی که به هرکس بگی خیلی درک این موضوع راحته واسش

@elahe_الهه بنظر شما الان من چیکار باید بکنم ؟ بیخیال شم و بکشم عقب یا ادامه بدم ؟😑 چون خیلی الان اعصابم خورده تصمیم گیری برای خودم سخت شده

@elahe_الهه   بنظر شما الان من چیکار باید بکنم ؟ بیخیال شم و بکشم عقب یا ادامه بدم ؟😑 چون خی ...

زود تصمیم نگیر بدون عصبانیت بشینین صحبت کنین پیام های دوستشو به نامزدت نشون بده و بگو اذیت میشی 

زود تصمیم نگیر بدون عصبانیت بشینین صحبت کنین پیام های دوستشو به نامزدت نشون بده و بگو اذیت میشی  ...

نشون دادم ولی اونم انقدر پیشش مظلوم نمایی کرده برمیگرده میگه نه تو حساس شدی ، یعنی قشنگ مثل هووم شده

نکنه دوستش ترنس هست که اینقد تمایل و علاقه داره به شوهرت😐

بابا اخه به ظاهرش اصلا نمیخوره ، ولی من به هررررکی میگم همین برداشت رو میکنه ولی نمیدونم چرا مقاومت میکنه شوهرم که اینو قبول کنه

بابا اخه به ظاهرش اصلا نمیخوره ، ولی من به هررررکی میگم همین برداشت رو میکنه ولی نمیدونم چرا مقاومت ...

به ظاهر نیست آخه. همین اخلاقیات و تمایلات هست که میفهمن طرف ترنس هست

وگرنه هیچ دلیلی نداره یه پسر به همجنس خودش اینطوری تمایل نشون بده و ازینکه میتونه شب تا صبح نگاش کنه ...

خب میشه بگید من چجوری اینو بهش بفهمونم که عاقا این بهت تمایل داره؟ چون اولا که داره خراب میکنه رابطمونو چون منم ادم فوق العاده حسودیم و دوست ندارم جوری که من باهاش رفتار میکنم بقیه هم بکنن دوما که خیلی مقاومت میکنه که نه تو حساس شدی حالا نمیتونم جوابشو ندم و اینا...

خب میشه بگید من چجوری اینو بهش بفهمونم که عاقا این بهت تمایل داره؟ چون اولا که داره خراب میکنه رابطم ...

خب اگر خودت هم اهل دوست و رفیق نیستی خیلی جدی بگو من دور دوست و رفیق رو خط میکشم توهم باید دور همه رو خط بکشی . وهرجوری که فکر میکنی تاثیر گذاره روش صحبت کن . والا تو این دوره زمونه نمیشه به دوست اعتماد کرد فقط خانواده. بهش هم نگو دوستت بهت تمایل داره ترنس هست و این حرفا چون بنظرم بیشتر بهش کنجکاو میشه و نزدیک تر میشه