حق داری بنظرم ادم ازدواج میکنی باید بتونه بینه دوستاش و کارش و خانوادش تعادل برقرار کنه . در ضمن رفت ...
همین ، من حالم داره بهم میخوره از رفتارش ، نمیدونم همین دوستش واسش استوری میزاره نمیدونم با اون سن یه شب نامزدم با دوستاش رفته بودن هیئت بعدش خونه اینا خوابیدن همگی ، همین دوستش به من پی ام داده میگه من تا صبح داشتم نگاش میکردم ، تو نمیتونی مثل من تا صبح نگاش کنی!!!!
دیگه خیلی داره چندش میشه و بهش میگم هم اینم از سر مرام معرفت میگه نه حالا چیزی نیست و حساس شدی و اینا ، در صورتی که به هرکس بگی خیلی درک این موضوع راحته واسش
وگرنه هیچ دلیلی نداره یه پسر به همجنس خودش اینطوری تمایل نشون بده و ازینکه میتونه شب تا صبح نگاش کنه ...
خب میشه بگید من چجوری اینو بهش بفهمونم که عاقا این بهت تمایل داره؟ چون اولا که داره خراب میکنه رابطمونو چون منم ادم فوق العاده حسودیم و دوست ندارم جوری که من باهاش رفتار میکنم بقیه هم بکنن دوما که خیلی مقاومت میکنه که نه تو حساس شدی حالا نمیتونم جوابشو ندم و اینا...
خب میشه بگید من چجوری اینو بهش بفهمونم که عاقا این بهت تمایل داره؟ چون اولا که داره خراب میکنه رابطم ...
خب اگر خودت هم اهل دوست و رفیق نیستی خیلی جدی بگو من دور دوست و رفیق رو خط میکشم توهم باید دور همه رو خط بکشی . وهرجوری که فکر میکنی تاثیر گذاره روش صحبت کن . والا تو این دوره زمونه نمیشه به دوست اعتماد کرد فقط خانواده. بهش هم نگو دوستت بهت تمایل داره ترنس هست و این حرفا چون بنظرم بیشتر بهش کنجکاو میشه و نزدیک تر میشه