2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 31 پست

وقتی کلمه میگه یعنی مشکلی نداره

همه بچه ها یه شکل نیستن،دقت کردم بچه هایی که دیر جمله میگن و ترجیح میدن سکوت کنن درحال یادگیری هستن و یهو شروع به حرف زدن کامل میکنن بیشترم هم ژنتیکیه این مساله

بچه ها جاریم جفتشون ۳سالگی شروع کردن حرف زدن

پسرمن از همون اول با اینکه تلفظ کلمه ها رو بلد نبود کامل حرف میزد،مادرشوهر منم همش به جاریم میگفت بچه رو ببر دکتر ولی نبرد حالا هم مثل بلبل حرف میزنن

به پسر منم واسه دیر راه رفتنش گیر میدادن🤣

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش حالا خوبه ۲۰ کلمه حرف میزنه پسرخاله من که تا ۳ سالگی به همه میگفت عمو فقط همین رو بلد بود😂

الان ۴ سالشه عین بلبل حرف میزنه و خیلی هم باهوش و حاضر جوابه

اگه امضامو خوندی یه صلوات واسه خوشبختی داداشم بفرست💚🙏🏻

باید باهاش زیاد کار کنی. گفتار درمانی هم تمرین و تکراره. من دخترم ۱۸ ماهشه کامل صحبت میکنه گزارش میده و دستور میده و میپذیره. از نوزادی من و مادر شوهرم باهاش حرف میزدیم. ماه پیشم از پوشک گرفتم انقدر آماده بود

روانشناسی کودک

عزیزم پسرا یکم دیر حرف میزنن و شمام که کار میکنی باهاش.تا سه سالگی جا داره نگران نباش.فقط ببخشید بهتره فکری برا خشونت همسرتون بکنید ازین کارا انجام بده بچه یه عمر زهره ترک میشه که

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

عزیزم لطفا پیگیر این دیر حرف زدن بشو ولی نگران نباش چون با گفتار درمانی خیلی زود صحبت میکنه.زمان رو از دست نده.من تجربه ام رو میگم.

برای رفتارهای همسرت هم حتما مشاوره برو.

موفق باشی گلم.🌹

دیگران را زیاد بزرگ می کنیم و آنان قدم زنان از روی ما رد می شوند...افسوس...
باید باهاش زیاد کار کنی. گفتار درمانی هم تمرین و تکراره. من دخترم ۱۸ ماهشه کامل صحبت میکنه گزارش مید ...

باورت میشه از وقتی این تایپیک و زدم یهو زبون وا کرد.از پوشک ک خیلی وقته گرفتمش...الان انگلیسی حرف میزنه

باورت میشه از وقتی این تایپیک و زدم یهو زبون وا کرد.از پوشک ک خیلی وقته گرفتمش...الان انگلیسی حرف می ...

عزیزم پسر من ۱۶ماهشه فقط میگه دالی(داچی) .پا.به وسایل داغ میگه اخ.اومد(umma).

خیلی نگرانشم به نظرت ببرمش دکتر؟منم شوهرم زیربار نمیره

عزیزم پسر من ۱۶ماهشه فقط میگه دالی(داچی) .پا.به وسایل داغ میگه اخ.اومد(umma). خیلی نگرانشم به نظرت ...

نه بابا دختر....من نیکانم الان ۲سال و ۸ ماهشه...تا ۳ماه پیش شروع کرده بود تک کلمه ای....تا تولد دو سالگی کم حرف.....کلا غریبه میدید کپ میکرد...الان مثل بلبل حرف میزنه....نبر...تا ۳ سالگی میگن صبر کنید...الانم غریبه میبینه حرف نمیزنه بعد ۱ ربع روون حرف میزنه...استرس و حماقتی ک من کردم نکن دختر....بخودت آرامش بده...رژ قرمز بزن باهاش شعر بخون...ببرش پیاده روی و....

ممنون عزیزم خدا پسرتو حفظ کنه برات

انشالله که خدا به هممون کمک کنه....من واقعا سر این مسیله پیر شدم....ولی خدا نگذره از کسایی که انقدر به ی مادر استرس میدن...اصلا نگران نباش.به زودی مختو ترید میکنه....

درست میگی باید نشون بدیم ناراحت شدیم

من میریختم تو خودم...دختر انقدر عصبی بودم ی روز رفتم موهام و ماشین کردم😭وای چ دوران بدی بود..بعد ی مدت خودم و جمع کردم...قاطی کردم و با خانواده همسرم قط رابطه کردم....تا ۱هفته پیش....چون داشتم خودم و بچمو نابود میکردم