خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش،ممکن هست یکم طول بکشه،من بعد از ۶سال برای بچه دوم اقدام کردم،۸ماه طول کشید،تو این دوره پریودام بهم ریخت،حتی شد ده روز عقب انداختم و باردار نبودمولی چون جواب سونو و آزمایشاتم اوکی بود سنم کمتر از ۳۵بود دکتر بهم دارو نداد اصلا.خداروشکر الان ۶ماهمه
ربطی به اول ودومی نداره باید بری دکتر دوباره چکاب بشی .من خودم سر این ۶ماه تو اقدام بودم نشد رفتم دکتر گفت زخم داری زخمت هم متورمه نمیزاره اسپرم رد بشه زخممو فریز کرد ماه بعد باردار شدم
من سر اولی همون ماه اول باردار شدم فک کردم این یکی هم مثل اونه با خیال راحت گفتم خب زود حامله میشم ولی چند ماهه نمیشم اگه این ماه هم نشدم میرم دکتر قبل از اقدامم رفتم دکتر همه آزمایشی دادم گفت مشکل نداری