2777
2789
عنوان

خون ریزی

172 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من ۸ لک بینی داشتم فردای اون روز خون ریزی داشتم نوارنمیزاشتم میرفتم دستشویی خون میدیدم همراه با ادار بد ۳ روز نوار گفتم الان ۱۰ روز شد خسته شدم ازخون ریزی چکارکنم بندبیاد تاکم کارمیکنم باز  بیشترمیشه چی بخورم بنظرتون قرص ال دی بخورم ب چه طریقه ی هرکی تجربه داره بگه

ال دی نخور مامان خدا بیامرز منم میخورد کل بدنش شد عفونت

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

عزیزم بع بگیر بخور چه بع تازه و چه مربا خون رو بند میاره به دلیل دارا بودن ویتامین ک. همچنین انار هم خوبه. و یه نکته به هیچوجه تو دوران پریودی انبه نخورید خون خونریزی رو به شدتتتت زیادددد میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدابیامرزه عزیزم

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه❤

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ