2777
2789
عنوان

برم پیشش بخوابم یا نرم؟

1751 بازدید | 72 پست

بچه رو دو بار خوابوندم تو بغلم بردم گذاشتم کنار تختمون بیدار شد و گریه کرد شوهرمم خواب بود.بار سوم دیگه برنداشتم و گریه میکرد داشتم همونجا ارومش میکردم.شوهرم پاشد که خب بخوابون بعد بزار گفتم دوبار خوابوندم گفت بزار خوب خواب بره بعد گفتم چیکار کنم تا صبح بغلم نگه دار گفت برو بیرون منم گفتم حرف نزن درو کوبیدم اومدم بیرون.از تو اتاق داشت میگفت درو چرا میکوبی خودت حرف نزن.الانم تو هال بچه رو پام خوابیده از بس گریه کردم  سرم میترکه از درد.شما جای من بودین باز میرفتین تو اون اتاق؟

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

اره بابا. چیزی نشده ک.  من خودمم مزاحم خوابم بشن عصبی میشمو سردرد میگیرم

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم چرا انقدر خودتو اذیت میکنی

شاید همسرت خیلی خسته ست 

درسته باید کمکت کنه ولی گاهیم  درکش کن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

چقدر بچه گانه 

من میرفتم باعشق تو بغلش میخابیدم 🥰🥰💋

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

عزیزم نرو تواتاق ولی شوهرت مودبانه باهات صحبت میکرده حق داری ولی اگه شیربچه میدی گریه کنی بچت فردا کلابرات گریه میکنه به خاطراون شیر

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

برو ولی نزار بچه گریه کنه بچه گناه داره شوهرت هم صبح مگه نمیره سر کار ؟؟

خودت شاغلی؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹