2777
2789
الهی که زودخوب شی استارتر.برات دعامیکنم.من ی تبخال زدم داشتم ازترس میمردم میدونم الان توچی میکشی.ادم ...

مرسیییی عزیزم ولی به تاریخ دقت کن خیلی وقته گذشته خوبم شدم دخترمم الان 3ماهشه😄 درسته خیلی سخت بود ولی خداروشکر من گذروندم برا اونایی که تازه گرفتن دعا کنیم که ایشالا زودتر خوب شن بچه هاشونو سالم دنیا بیارن⁦♥️⁩

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
ممنونم همچنین اره بچه اولمه شما سیسمونیو مادرت میگیره؟از منک واسه هرچی هی میگ گرونه زیاده حالا ایراد ...

اره ماهم سیسمونی با مامانم هست ولی خودمم یه سری چیزا خریدم یعنی یه مقداری هم کنار گذاشتم برا چیزایی که مامانم نمیخره البته مامانم اینا وضعشون خیلی خوبه ولی میگه همه چی رو نمیتونم بخرم   

مامان منم خیلی پسرریه    

خدایا میدونم به موقع میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم همچنین اره بچه اولمه شما سیسمونیو مادرت میگیره؟از منک واسه هرچی هی میگ گرونه زیاده حالا ایراد ...

اصلا مهم نباشه بنظرم

ایشالله که بخرن واسمون از بس همه چی هم گرون شده

من که مادر شوهرمم نوه اولشون هست هیچی نمیخرن در صورتی که مامانم برا بچه های داداشمم خیلی چیز میز میخرید

حالا من باید دعا کنم مامانم حداقل یه شب بیاد پیشم برا زایمان میگه مادر شوهرت بیاد جوونتره   چی بگم بهش آخه

مرسیییی عزیزم ولی به تاریخ دقت کن خیلی وقته گذشته خوبم شدم دخترمم الان 3ماهشه😄 درسته خیلی سخت بود و ...

خب خداروشکرمن فک کردم تازس.خدانینیتم حفظ کنه🌹🌹

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
اصلا مهم نباشه بنظرم ایشالله که بخرن واسمون از بس همه چی هم گرون شده من که مادر شوهرمم نوه اولشون ...

والا منم میگم همون اصل کاریا رو بخره ولی کاش هی نگه گرونه اینطوریه اونطوریه😐😐من ک گفته بیا خونمون بمون ولی ازاین طرف شوهرم تنهاس بابامم حوصله ش نمیکشه با بچه نمیدونم چ کنم منک مادرشوهرم بزور واسه دخترش خرید چ برسه من

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
اره ماهم سیسمونی با مامانم هست ولی خودمم یه سری چیزا خریدم یعنی یه مقداری هم کنار گذاشتم برا چیزایی ...

خیلی ذوق عروسشو داره میگ همه چیزا واسه اون باشه از الان لباس داره واسع بچشون کنار میزاره میشینم نگاش میگم الان من حاملم اینا ک هنوز عقدن😐🤦منک بعد مدتها رفتم بازار هدبند و جوراب اینا گرفتم فقط

والا منم میگم همون اصل کاریا رو بخره ولی کاش هی نگه گرونه اینطوریه اونطوریه😐😐من ک گفته بیا خونمون ...

من که خونه خودم راحتترم ولی بابام میگه بیا همونجا 

دیگه باید بیاد من که خونه مامانم خیلی شلوغه بچه ها داداشامو نگه میداره سرکار میرن 

مامان منم میگه من مسئولیت بچه ها داداشات گردنمه و میخاذ نیاد

ولی تو این کرونا میترسم برم اونحا از بس شلوغه و همش بچه ها بیرونن با دوستاشون

خدا کنه تا اون موقع کرونا تموم شده باشع

خیلی ذوق عروسشو داره میگ همه چیزا واسه اون باشه از الان لباس داره واسع بچشون کنار میزاره میشینم نگاش ...

ای جاان مبارکش باشه خریداش

منم یه سری لباس خریدم

نمیدونم سایز صفر هم بخرم؟؟

من که خونه خودم راحتترم ولی بابام میگه بیا همونجا  دیگه باید بیاد من که خونه مامانم خیلی شلوغه ...

چطوری میخای کاراتو بکنی خونه خودت اگ سزارین بشی ک باید یکی کمکت باشه اگ مامانت میگ باشه چندروز بمون خونشون 

ای جاان مبارکش باشه خریداش منم یه سری لباس خریدم نمیدونم سایز صفر هم بخرم؟؟

وویی مبارکش😍

سایز صفر واسع همون هفته هااوله زیاد نخر کوچیک میشن بیشتر لباس سایز بزرگ تر بگیر 

چطوری میخای کاراتو بکنی خونه خودت اگ سزارین بشی ک باید یکی کمکت باشه اگ مامانت میگ باشه چندروز بمون ...

نمی دونم چیکار کنم خودمو شوهرم نمیتونیم یعنی؟؟

حالا تا اون موقع کرونا تموم بشه خدا کنه

خیلی ذوق عروسشو داره میگ همه چیزا واسه اون باشه از الان لباس داره واسع بچشون کنار میزاره میشینم نگاش ...

حالا اولشه ذوق عروس تازه رو دارن

عروس جای دخترو نمیگیره

من که مامانم بعد ۱۰ سال عروس داری تازه اینو فهمیده

نمی دونم چیکار کنم خودمو شوهرم نمیتونیم یعنی؟؟ حالا تا اون موقع کرونا تموم بشه خدا کنه

چون بهتره بعد زایمان استراحت کنی شوهرت همیشه خونس کمکت باشه خدا کنه ولی تموم نمیشه ب این زودی