2777
2789
نشاسته و شیر بزار رو گاز بجوشع مثه فرنی میشه گرم بخور ازش گلورو نرم میکنه به دانه ام خوبه من اینارو ...

۴ ماهمه.هفته ۱۹ هستم

منم از دیشب چهار تخمه میخورم بهترم

سیب قرمز و با به هم بخار پز میکنم انگار بهترم

خدایا میدونم به موقع میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شیر نداشتی با اب هم میشه ضررندارع انگار داری نون یا سیب زمینی میخوری من تاچند روز میخوردم گرم می ...

اره حتما امتحان میکننم

ممنون دوست خوبم

انشاله عاقبتت بخیر باشه و دامن سبز زمین بزاری 

الهی که زودخوب شی استارتر.برات دعامیکنم.من ی تبخال زدم داشتم ازترس میمردم میدونم الان توچی میکشی.ادم حاضره هربلایی سرخودش بیادولی بچش هیچی نشه

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
اره حتما امتحان میکننم ممنون دوست خوبم انشاله عاقبتت بخیر باشه و دامن سبز زمین بزاری 

عزیزم ممنون از دعای قشنگت انشالله واسه توام💓

نترسی بهترمیشی مایعات گرم بخور سوپ درست کن توبارداری یکم تنگی نفس هست امروز از دکترمم پرسیدم گفت فشار بچه س خداکمکون کنه این چند ماه بسلامت بگذره کوچولوهامون سالم بغل بگیریم

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
عزیزم ممنون از دعای قشنگت انشالله واسه توام💓 نترسی بهترمیشی مایعات گرم بخور سوپ درست کن توبارداری ...

قربونت عزیزم

اره خدارشکر امروز خیلی بهترم

خدا کنه زودتر همه چی ختم به خیر بشه و ماهم باخیال راحت زایمان کنیم

بیاین برا هم دعا کنیم خدا خودش کمکمون کنه

وای آره الن دیدم     بسلامتی خدا حفظش کنه شماهم بچه اولته؟

ممنونم همچنین اره بچه اولمه شما سیسمونیو مادرت میگیره؟از منک واسه هرچی هی میگ گرونه زیاده حالا ایراد نمیگیرم بهش همون اصلیاروهم دلش میخاد نگیره😐داداشم عقده میخاد همه پولارو خرج اونا کنه اصلا حالمو گرفته 

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...