2777
2789
عزیزم زایمان کردی؟ الان حالت جطوره عوارضشو هنوز داری؟

سلام عزیزم بله امروز ۳۵روزه

عوارض کووید مگه تمومی داره

شوهرم یه ادکلن داره بوش خیلی خوب بود یواشکی بر میداشتم میزدم به خودم اونروز زدم دیدم بوش چقد بد شده دادو بیداد کردم که بیا ادکلنت خراب شده نذاشتی بزنم موند خراب شد بندازش بره اومد بو کرد گفت خیلیم خوبه گفتم بویاییت مشکل داره این بو گندو دیگه پیش من نزن،چند روز پیش رفته برا من ادکلنی که دوس داشتمو گرفته آورده دیدم نه مشکل از شوهرم نیس مشکل از منه بیشتر بوهاو طعمارو خیلی بد میفهمم خیلی بد مزه و بد بو،نمیدونم چیکار کنم😢😢

راستی بچت چطوره خوبه؟متاسفانه دختر من تورتیکولی گردن داره دعا کن براش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
سلام اره عزیزم حالش خوبه خداروشکر... حال نی نی شما جطوره خودت خوبی؟

سلام عزیزم خداروشکز هزارمرتبه شکر حال پسرم خوبه 

منم خوبم ولی تالان میبخشید خلط میاد کم ولی حالت نخی ویت گردی کوچولو زرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خداروشکز هزارمرتبه شکر حال پسرم خوبه  منم خوبم ولی تالان میبخشید خلط میاد کم ولی حا ...

منم هنوز علایم دارم سی تی هم بعد زایمان انجام دادم اخرای شهریورفک کنم حدود۱۰ روز پیش بردم متخصص گفت ریت سالمه هیچ دارویی نداد. نمیدونم علایم چرا دارم هنوز! باز میترسم برم برا سی تی بگن سالمه بدتر ویروس جدید بگیرم بدتر بشم.

سلام عزیزم بله امروز ۳۵روزه عوارض کووید مگه تمومی داره شوهرم یه ادکلن داره بوش خیلی خوب بود یواشکی ...

بسلامتی عزیزم انشالله همیشه سلامت وخوشحال باشی برو دکتر بویاییت برگرده توییک کرون چیه عزیزم انشالله زود درمانش کنی؟

والله من هم هنوز عوارضشو دارم تا الان خلط عجیبی دارم حالات نخی با توپکی کوچولو وزرد رنگ طوریکی تا صبح 4پنج بار میرم دستشویی پسرم یرقانش خیلی بالا رفت دوبار 

ا‌دم خودش رعایت میکنه. یکی دیگه میاره میده به ادم من خیلی رعایت میکردم هیجا نمیرفتم حتی خونه مادرشوهرم ولی جاریم اومد از اون گرفتم 

اونم رفته بود عروسی یعنی همه جا رفتش پخش کرد 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
شدبد گرفتی؟ ریت چقد درگیرشده بود؟ 

نه رد کرده بودم فقط بخاطر بارداریم دکتر گفتش چندروز بستری بشی بهتره

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
ا‌دم خودش رعایت میکنه. یکی دیگه میاره میده به ادم من خیلی رعایت میکردم هیجا نمیرفتم حتی خونه مادرشوه ...

دقیقا اونایی که بیشتر رعایت میکنن الکی الکی درگیر میشن،خداکنه زودتر این کابوس تموم شه 

با آرزوی سلامتی برا همه ⁦♥️⁩

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...