2777
2789
دکترمتخصص عفونی رفتی؟ دارو چی خوردی؟ الان بعد 14 روز بویایی کامل برنگشته ولی بهتره.دهانم تلخه .سرفه ...

شما بهتر شدی من هنوز خوب نشدم.. داروهام همینا ک گفتم علایمتون چی بود ریتون درگیرنشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخلی آزیترو ویتامین ث ویتامین بکمپلکس تزریقی ولی من شدید گرفتم همین الانم پاهام درد میکنه بیحالی شد ...

منم خیلی بیحالم پاهام درد میکنه انقد ضعیف شدم انگار چند ساله مریض بودم،میگن فقط باید ویتامین بخوریم میوه سبزیجات مایعات

انشالله که همه زودتر خوب شیم به بچه برسیم الان وقت رشدشه بیحال افتادیم یه گوشه⁦☹️⁩⁦☹️⁩

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
داخلی آزیترو ویتامین ث ویتامین بکمپلکس تزریقی ولی من شدید گرفتم همین الانم پاهام درد میکنه بیحالی شد ...

هنوز دکترم نرفتم به دکترم میگم تا رشدجنین چک کنه.دکتر داخلی گفت برو میترسم برم اخه مطب پراز انواع بیماریهای واگیرداره .موندم چه کنم واجبه دکتر عفونی ؟

بستری شدی؟چندوقته گرفتی؟؟

دکترمتخصص عفونی رفتی؟ دارو چی خوردی؟ الان بعد 14 روز بویایی کامل برنگشته ولی بهتره.دهانم تلخه .سرفه ...

دکتر متخصص نرفتم سه تا دکتر عمومی رفتم هیچکدوم نفهمیدن،مراکزی که تست میگیرن خودشون متخصص دارن دارو تجویز میکنن،هیدوکسی کلروکین سولفات دادن میخورم اونم انگار من دوزشو اشتباه خوردم گفته بودن هر روز دو تا من یه دونه خوردم

همه علایمی که میگیو منم دارم ولی حس بویاییم برنگشته

نگران نباش من با متخصص مشورت کردم گفت برا جنین آسیبی نمیرسه

دکتر متخصص نرفتم سه تا دکتر عمومی رفتم هیچکدوم نفهمیدن،مراکزی که تست میگیرن خودشون متخصص دارن دارو ت ...

من دکتر دومی که رفتم هیدروکسی کلکرین داد نخوردم ترسیدم عوارض داشته باشه چند روز خوردی ؟برای بویایی خوبه؟

متخصص زنان مشورت کردی؟

منم دقیقا همینم شما چ ویتامینی میخورین؟

همه مکملایی که قبلا میخوردمو میخورم،(کلسیم،ویتامین د،امگا۳ مولتی ویتامین،فیفول) آبمیوه شیر میوه هایی که ویتامین ث دارن سبزی

الان باید بیشتر از قبل اینارو بخوریم ضعفمون برطرف شه

شما بهتر شدی من هنوز خوب نشدم.. داروهام همینا ک گفتم علایمتون چی بود ریتون درگیرنشد

من اول کمی ابریزش داشتم روز بعدش کوفتگی وخستگی بهدش گیجی نمیتونستم سرپاوایسم بعدش بویایی وچشاییم تقریبا رفت بعدش به سرفه افتادم ولی گفت عکس از ریه نمیشه بگیری 

اصلا داعون شده بودم ازیه طرف نگران جنینم کارم شده همش گریه البته مطب عمومی بار دوم که رفتم یه دستگه گذاست رو انگشتم نوشته روش 98

گفت ریه ات ومغزت درگیر نشدن پس خفیفه 

فقط توکل برخدا 

خدا انشالله نگهدار نی نیامون باشه

من دکتر دومی که رفتم هیدروکسی کلکرین داد نخوردم ترسیدم عوارض داشته باشه چند روز خوردی ؟برای بویایی خ ...

آره متخصص گفت ضرر نداره همینم درد سینمو خوب کرد الان ۵روزه میخورم ولی متأسفانه دوزشو اشتبا خوردم فک کنم بخاطر همینه هنوز خوب نشدم 

هنوز دکترم نرفتم به دکترم میگم تا رشدجنین چک کنه.دکتر داخلی گفت برو میترسم برم اخه مطب پراز انواع بی ...

ن بستری نکردن منم نرفتم من الان نزدیک 50 روزه علایم دارم من داخلی رفتم ولی تشخیص نمیدن اینجا علایم میگم باز میگن بخاطر بارداریه

آره متخصص گفت ضرر نداره همینم درد سینمو خوب کرد الان ۵روزه میخورم ولی متأسفانه دوزشو اشتبا خوردم فک ...

برای درد سینه است یا عفونته؟.ناپروکسن 250 هم داده اون مسکنه درد پا وبدنه ؟ 

برای درد سینه است یا عفونته؟.ناپروکسن 250 هم داده اون مسکنه درد پا وبدنه ؟ 

از عفونته که نفس میکشی سینت درد میکنه قرصه ویروسو سرکوب میکنه نمیذاره عفونت زیاد شه

نمیدونم اون برا چیه من فقط همین هیدروکسی میخورم