2777
2789
عنوان

اشتباه تلفنی دردسر ساز شد

300 بازدید | 18 پست

یه نفر ' بابام میگه یه پسر جون' به موبایل بابام زنگ زده ، اسم من صدا کرده، بعدم یارو زود قطع کرده،

حالا بابام گیر داده به من این کیه ، اینم بگم من اسمم متداول هست و فراوانیش زیاده

الان به داداشم گفتم زنگ زده یه خانم با لهجه حرف زده، میگه اشتباه گرفتم ببخشید‌...

حالا بابام میگه من کل این دنیا رو چرخیدم و فلان فلان...یعنی نمیتونی من دور بزنی...اعصاب خورده خاکشیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بددل بهش بگو اگه بامن کار داره مرض داره به تو زنگ بزنه؟خو بخودم میزد..بعدم وارد ی همچین بحث احماقانه ای نشو فقط اعصابت خورد میشه

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

بگو اره اتفاقا با یکی دوست شدم شماره بابامو دادم  !!!!!دخترتون هر چی باشه عقب مانده نیست خیالتون راحت!تهمت به من هم تهمت به ناموس خودتونه افتخار نداره  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید