2777
2789
عنوان

بیاید هم دردو دل کنیم هم به کارامون بخندیم لطفا به سوالمم جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول دبیرستان هم ابرو برداشتم هم سیبیل ولی مامانم پدرمو دراورد بس ک گیر میداد اما من کار خودمو می ...

خوشبحالت من یه بار یواشکی این کارو کردم به جزء اینکه کتک خوردم ابرو و سیبیلم بلند تر شد و بیشتر به چشم میخورد   

من وقتی بچه بودم خیلی نمکدون بودم تا اینکه به سن بلوغ رسیدم، خیلییییی زشت شدم ببین افتضاح زشت شدما

تا اینکه رسیدم به ۱۸ سالگی، صادقانه بهت بگم من ۸۸ کیلو بودم(درسته چاق بودم ولی هیلکم طوری بود که تو ذوق نمیزد) و قدم ۱۷۰ بود، همه دوستام کلی خاطرخواه داشتن ولی من هیچکس دورم نبود، تصمیم جدی گرفتم وزنمو آوردم پایین سخت ورزش کردم و کم خوردم، الان که ۲۹ سالم هست وزنم ۶۰ کیلو هست، درسته وزنم نرمال شد و چهرم جا افتاد و خدارو شکر هرچی کا میخواستمو دارم، ولی همیشه یه حسرتی از گذشته گلومو فشار میده اینکه در سنی که باید در مرکز توجه جنس مخالف میبودم نبودم از اون قضیه سالیان سال که میگذره ولی همیشه وقتی یادم میوفته به خاطر نوجوونی که نکردم بغض گلومو فشار میده... از حضور در جمع متنفر بودم، خجالت میکشیدم، نمیدونم چرا ولی دخترای زشت تر از من دوست پسر داشتن ولی من نه🙃

خوشبحالت من یه بار یواشکی این کارو کردم به جزء اینکه کتک خوردم ابرو و سیبیلم بلند تر شد و بیشتر به چ ...

اره اخه خیلی بد بود من ابروهام پر بود...

چ بامزه گفتی خندم گرفت ...

مرهم اگر نمی شوی... زخم نزن دل مرا 
من وقتی بچه بودم خیلی نمکدون بودم تا اینکه به سن بلوغ رسیدم، خیلییییی زشت شدم ببین افتضاح زشت شدما ...

منم این حس رو داشتم 

همش اینجوری بودم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😥😥😨😪😪😨😨😭😭😭😭😭😭😱😱😱😱😨😨😨😪😪😪😔😔😔

تو چی بیشتر آزارت میداد؟ اگه دوست داری بگو میخوام ببینم چقدر همدردیم🙃

من این سیبیلا اخه ما خوانوادمون بیشتر پسرن ۶ تا پسرخالع با ۳ تا برادر دارم من و خواهرم و دختر خالم فقط دختریم به خاطر همین خیلی خجالت میکشیدم و همیشه خودمو غایم میکردم