2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه پوشک کمکم کنین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ساعت ۱۲ شب میبندم تا ۱۲ صبح یذره نم نمیده خداروشکر 😍

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

پسر منم مای بیبی و مولفیکس بستم پس میداد الان ده روز از پوشک گرفتم از شب تا صبح جاش خشک خشکه 😊

زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند...                                                             زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...! 

مای بیبی شورتی من ندیدم پس بده.شاید سایز کوچیک میگیری.به وزن های روی پوشکا توجه نکن.ولییی پوشک پریما عالیه امتحانش کن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
چی مگه میخوره اینقدر جیش میکنه من مای بی بی میبندم البته دختر من دو سالو ۸ ماهشه

همیشه مایبیبی؟

کوچولو من هر یک ساعت و نیم ۹۰ تا شیرخشک میخوره کلا یهو میره رو فاز جیش زیاد نمیدونم چیکارش کنم 

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
چی مگه میخوره اینقدر جیش میکنه من مای بی بی میبندم البته دختر من دو سالو ۸ ماهشه

البته توی شب فعلا ک یکبار بیدار‌میشه دومین بارش میشه دم صبح

بچها پوشکو شب تا صبح باید ببندیم یا نصف شبم باید عوض کنیم؟

اگ مثل بچه من زیاد جیش میکنه بهتره عوض بشه

بعضی بچه ها شب جیشی نمیکنن

مولفیکس

صبحا خود پوشک خیس شده به شلوارم نمش رفته ولی بازم بهتر اینه ک خیس برش دارم 

ولی مولفیکس زود کوچیک میشه تجربه من میگه