2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم حس میکنم چهره یه دختره  ولی تعبیرشو بلد نیستم گفتم شاید کسی بلد باشه فال قهوه بگیره

من همینجوری گفتم بلد نیستم 

واسه رسیدن به عشقم با دلای پاکتون یه صلوات واسم میفرستید مرسی مهربونا 😍😘😘

من مهتاب رو پیشنهاد میکنم. تلفنی میگیره و عالیه. کلا چرت وپرت نمیگه. فقط چیزی که ذهنت رو مشغول کرده و بابتش فال می گیری رو میگه. فقط بگید سلما معرفی کرده 

شماره مهتاب 09196518128

یه دوستی داشتم و همسرش به من پیام میداد و منم نمیتونستم به دوستم بفهمونم که شوهرت مشکل داره. یه بار دوستم از همین مهتاب فالشو گرفت. یعنی وقتی حرفاش تموم شد یهو دیدم سرخ شده و یه کوچولو هم از من شاکیه. گفتم چیه . برگشت گفت از تو انتظار داشتم بهم بگی که امیر اینهمه مدت درخواست میده بهت و از این جور حرفا. دیدم دیگه نمیتونم مخفی کنم. اتفاقا انگار یه بار بزرگ از رو دوشم برداشته شده بود.. چون شانسی که آورده بودم مهتاب بهش گفته بود که دوستت نمیخواد و بهش پا نداده ولی شوهرت گیر میده و پیام میده. در کل منظورم اینه اگر چیزی رو میخواهید پنهان کنید پیشش نگیرید. چون تمام رازهارو میگه

آوا سریع با اولین جمله میره سر اصل مطلب و فرصت سوال کردن میده حتی صدتا سوال. انقدر با حوصله جواب میده که وقتی قطع میکنی دلت میخواد بازم جایی باشه یا بهانه ای باشه باهاش حرف بزنی. واقعا دقیق و عالیه. شماره آوا 09384302531

طلا با این که سنش کمه ولی قدرت ذهنی فوق العاده ای داره. حسابی دوره دیده و میشه گفت یه دهه هشتادی باهوش با پکیج کامل و با حوصله و صدای فوق العاده آروم و بامزه. شماره طلا اینه   09301191177

یه دوستی داشتم و همسرش به من پیام میداد و منم نمیتونستم به دوستم بفهمونم که شوهرت مشکل داره. یه بار دوستم از همین مهتاب فالشو گرفت. یعنی وقتی حرفاش تموم شد یهو دیدم سرخ شده و یه کوچولو هم از من شاکیه. گفتم چیه . برگشت گفت از تو انتظار داشتم بهم بگی که امیر اینهمه مدت درخواست میده بهت و از این جور حرفا. دیدم دیگه نمیتونم مخفی کنم. اتفاقا انگار یه بار بزرگ از رو دوشم برداشته شده بود.. چون شانسی که آورده بودم مهتاب بهش گفته بود که دوستت نمیخواد و بهش پا نداده ولی شوهرت گیر میده و پیام میده. در کل منظورم اینه اگر چیزی رو میخواهید پنهان کنید پیشش نگیرید. چون تمام رازهارو میگه

09196518128

دخترداییم مهتاب رو بهم معرفی کرد. معمولا خیلی از فالگیرا برای مردها نمیگیرن ولی مهتاب هم خیلی خوب و دقیق میگه و هم عین خواهر هوامو داشت وقتایی که با عشقم دعوام میشد و خیلی خوب راهنماییم میکرد. درسته تخفیف نمیده و گرونه فالهاش ولی ارزششو داره

من هم عشق داشتم هم همسر. مهتاب از اول بهم گفت که با عشقم ازدواج ندارم و من همیشه ناراحت میشدم که چرا ازدواج ندارم و بعد از 5 سال عشقم با یکی دیگه ازدواج کرد و رفت. بعد خواهرم پیشش گرفت و مهتاب همیشه گفت بهش میرسی و ما باز باور نمیکردیم. تا اینکه بعد 6 سال رابطه ازدواج کردن. باورتون نمیشه انقدر دقیق میگه که آدم متعجب میشه. فقط باید حرفاشو باور کنی وگرنه گذر زمان به آدم صحت حرفاشو نشون میده