2777
2789

داستان از این قراره که شوهرم مسافرت یک روزه برای انجام کاری رفت مدام با هم در تماس بودیم من متوجه مورد مشکوکی نشدم

کلید خونه یکی از اقوام رو داشت رفته بود برای استراحت کوتاه و برداشتن آب جوش و ...

هنوز شوهرم خونه نرسیده بود که فامیلمون بهم زنگ زد گفت صاحبخونشون گفته یک آقایی اومد خونتون بعد ده دقیقه یک خانم و بعد چند ساعت رفتن

کل خونه فامیلمون بودن شوهرم یک ساعتم نمیشد این رو حداقل مطمئن هستم

شوهرمم هر چی قسم بلد بود میخوره که کسی باهاش نرفته 

این وسط من موندم چیکار کنم

خب شوخی که نیست بازی کردن با آبروی کسی و تهمت زدن. 

اگه شوهرتون به خودش مطمئنه حتما پیگیری کنید. 

یعنی چی تهمت بزنن. هم فامیلتون هم صابخونه ش. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اول اقوامت بعد صاحبخونه اقوامت... سه تا واسطه وسطه! من باشم به حرفشون اعتماد نمیکنم.

مگه شوهرت بخواد خیانت کنه مسافرخونه نمیتونه بره؟اگه شوهرت کلا خوب بوده و رابطتون خوبه بدون صاحبخونه چرند گفته

نمی دونم به خدا اصلا نمیشناسمش

اگه تا حالا کار مشکوکی از همسرتون ندیدین این حرفا رو نشنیده بگیرین و بیخودی رابطتونو خراب نکنین

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
رابطمون خیلی خوب بود

احتمالا صاحبخونه با مستاجر مشکل داشته میخواسته بگه بیخود کردی کلید دادی به کسی به این شکل گفته.

پشت همسرت باش و بهش بگو زنگ بزن صاحبخونه بشورش بزارکنار