2777
2789
عنوان

قرص پروژسترون و اقدام به بارداری

1983 بازدید | 8 پست

من تنبلی تخمدان دارم از ماه پیش قرص ldرو قطع کردم و این ماه از روز ۱۴پریودم قرص پروژسترون رو شروع کردم و روز ۱۸پریودم وقتی کیت تخمک گذاری مثبت شد یکبار اقدام به بارداری داشتم.قبل اتمام دوره ی ۱۴ روزه ی خوردن پروژسترون امروز بعد ده روز از خوردن پروژسترون خونریزی داشتم.البته خونریزیم فقط موقع دستشویی رفتن هست و پد گذاشتم اثری از خونریزی روش نیست.درحالیکه اگه باردار نباشم باید ۲۶ ام پریود بشم.(امروز هفدهمه)کسی میدونه علتش چیه و من باید چیکار کنم؟

من هم تقدیبا مثل شماهست شرایطم

ب این صورت ک من شش خرداد رابطه داشتم

امروز پریود شدم البته روی پد  هیچ اثری از خون نیست فقط وقتی میرم دستشویی خون دفع میشه و اینکه چهار روز زودتر از موعدم پری اومده 

نمیدونم والا😓

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
من هم تقدیبا مثل شماهست شرایطم ب این صورت ک من شش خرداد رابطه داشتم امروز پریود شدم البته روی پد & ...

من ۵ روزه که از اقدامم میگذره.نمیدونم چرا اینطور شده.خیلی ناراحتم.اگه پریوده چرا انقد زودتر از موعد؟؟۹روز مونده ب پریودم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵ روزه که از اقدامم میگذره.نمیدونم چرا اینطور شده.خیلی ناراحتم.اگه پریوده چرا انقد زودتر از موعد؟ ...

شاید لانه گزینی باشه عزیزم

من خوندم ک نوشته بود اگ حجم خون نسبت ب پریودیاتون کمتر پس لانه گزینیه 

حالا صبر کن اگ فردا خون ریزیت قطع شد روز بعدیمش یه بیبی بزن

منم منتظرم ببینم فردا قطع میشه خونریزیم یا ن واقعا پریود شدم😆😂😓

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

قرص رو باید از شب هفده به بعد بخوری شما که کیتت هجده مثبت شده باید دیرتر قرص رو بخوری چون قررص از بارداری جلوگیری میکنه و لی اگه بعد تخمک گذاری بخوری به لقاح کمک میکنه