2777
2789

رفتم ازمایش دادم جوابش فردا میاد.اگه احتمال بارداریم زیاده چرا امروز و پنشنبه ک بیبی زدم منفی بود و اگه احتمال بارداریم کمه،پس چرا پری نمیشم؟

۹اردیبهشت پریود شدم و از وقتی تو اقدامم پریودام ک همیشه مرتب بود و ۲۸ روزه،شده ۳۲-۳۴-۳۶ و الانم ۴۰ روز.ازمایش و سونو هم دادم قبل عید اکی بودم

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باردار بودی بی بی چک مثبت میشد 

دکتر ازمایشگاه گف اصلا جوابای بیبی چک ارزش و اعتبار ندارن ولی پس چرا این همه ادم با بیبی چک میفهمن بارداریشونو؟😢

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

منم همین مشکلو دارم ی سیکل ۴۵ روزه داشتم ولی بی بی زدم منفی میشد اخرم ۴۵سیکل پری شدم.ولی باز اردیبهشت ۲۶سیکل پری شدم زودتر ازموعد.الانم ۳۶سیکلم پری نشدم و بی بیم نزدم.

بعد اقدام قاطی کرده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
ینی الان دوست داری بشی یا نه 

دوس دارم باردار باشم ولی خب نمیدونم .تافردا هم ک نتیجه ازمایش بیاد همش ذهنم مشغوله

احتمالا شماهم نیستی و پری میشی.چون بی بی منفی میشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
منم همین مشکلو دارم ی سیکل ۴۵ روزه داشتم ولی بی بی زدم منفی میشد اخرم ۴۵سیکل پری شدم.ولی باز اردیبهش ...

قبل اقدام سیکلات چن روزه بود؟اقدامات هرماه مرتبه؟ اخه طولانی ترین پریودیم همون ۳۶ روز بود.الان گیج شدم 

عع بهش فکر نکن  

به حسس خودت اعتماد کن 

خودت چی فکر میکنی 

مادر بشی خودت میفهمی

از خدا بخوا

یه بچه زیبا 

درست کار 

نه مثل این بچه حرموم زاده ها که تو خیابون هیچ بویی از دین نبردن 

احتمالا شماهم نیستی و پری میشی.چون بی بی منفی میشه

😢😢😢نمیخوام خب اکه قراره پری بیاد زودتر بیاد دگ این چ وضعشه اخه😭😭

عع بهش فکر نکن   به حسس خودت اعتماد کن  خودت چی فکر میکنی  مادر بشی خودت میفهمی ا ...

خب از خدا میخوام ولی عجولم نمیدونم حسم چی میکه اخه ذوق میکنم از یه طرف ک پری طولانی شده و نیومده از طرفیم متفی بودن بیبی چک میزنه تو ذوقم

انقدر عقب میندازی جلو میندازی اون لحظه که بیخیال میشی جواب میگیری😁

اینو خیلیا میگن ینی چی دقیقا اخه چجوری بیخیال شم؟ینی وقتی در عین بیخیالی اقدام میکنی یهو نتیجه میگیری؟خب من این ماه اقدامام خیلی ریلکس بودن و بیخیال بودم و میگفتم هرچی شد ولی برا نتیجش اینجوری ک شده مدام ذهنم درگیره ک چی شده پس

قبل اقدام سیکلات چن روزه بود؟اقدامات هرماه مرتبه؟ اخه طولانی ترین پریودیم همون ۳۶ روز بود.الان گیج ش ...

من قبل اقدام اره منظم بود.فوقش ۳۰و۳۱و۱برج میشدم.الان ن.ازمنم طولانیترین همون ۴۵روز بود