2777
2789
عنوان

دعام میکنین .... خیلی یهویی فردا سزارین دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 106 پست

پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک..حتما مصلحتی درش بوده عزیزم ..خوشحال باش بهترین روز عمرته که در غیر اینصورت بعدا حسرتشو میخوری.خوشگل کن یه عالمه عکسم بنداز که خاطره بمونه برات،⁦❤️⁩

منم تازه باردارم دعا کنید خارج رحمی نباشه تخمدون سمت چپم خیلی گرفته انگار یه کم درد

الهی عزیزم 

هیچی نیس ... خدا حافظشه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله به سلامتی . مهم نباشه طبیعی یا سزارین . سالم و سلامت بیاد بغلت کافیه    ...

من بنده روسیاه خدام 

برات صلوات میفرستم جان دلم

من سر بچه دومم آن اس تی گفت فشار رحمت بالاست ولی من اصلا احساس نمی کردم بعد رفتم سونو گفت مایع دور ج ...

خدا حفظشون کنه اجی

عزيزم اصلا نگران نباش دختر منم دقيقا گفتن كليه چپ كوچيكه و برگشت ادرار داره به دنيا هم كه اومد همين ...

ممنون جان دل 

ان شالله عروسش کنی

انشاالله راحت زایمان میکنی و بچت سالم میاد تو بغلت برای سلامتیتون دوتا حمد خوندم شمام فردا برای من ...

دورت بگردم 

منم برات صلوات میفرستم ... الهی ک زود ب مراد دلت برسی

پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک..حتما مصلحتی درش بوده عزیزم ..خوشحال باش بهترین روز عمرته که در غیر اینصو ...

عزیزجانمی 

خدا خونوادتو حفظ کنه