2821
2789

من 12این ماه سونو دادام ساعت 6غروب هم آمپول اچ سی جی زدم دوتا 36ساعت بعدهم 3بار با فاصله 6ساعت رابطه داشتیم دیگ ن اشتیم الان دوسهروز گذشته یکم زیردلم درمیکنه ب نظرتون حامله میشم این ماه باردوممه ک اقدام میکنم

يعني ماه دومه كه اقدامي؟؟ چقدر زود امپول زدي!!!

همون ماه اولم زدم دکتر گفت مشکلی نداری سونو هاتم خوبن ولی نگرفت الان این ماه بازم زدم فقط زیر دلم درد میکنه نمیدونم براچیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همون ماه اولم زدم دکتر گفت مشکلی نداری سونو هاتم خوبن ولی نگرفت الان این ماه بازم زدم فقط زیر دلم در ...

خب چرا خودتو دستكاري ميكني عزيزم؟؟؟ معمولا بعد يكسال امپول ميدن!! چند ماه خودت طبيعي اقدام ميكردي انشالله نتيجه ميگرفتي!!

خب چرا خودتو دستكاري ميكني عزيزم؟؟؟ معمولا بعد يكسال امپول ميدن!! چند ماه خودت طبيعي اقدام ميكردي ان ...

آخه من رفتم واسه تعیین جنسیت پسر میخوام بعد سونو دادم همش خوب بود شوهرم آزمایشش خوب بوده الان منتظرم نمیدونم چیکارکنم

کسی نیست جواب بده منبرای تعیین جنسیت پسر رفتم دکتر الان دوماه مشکلی نداشتیم ماه اول سونو دادم همه چی عالی بود گفتن فولیکول 21درتخمدان سمت راست داشتم قرص ویتامین میخورم فقط بعد سونو آمپول اچ سی جی زدم 36ساعت بعدش دوبار رابطه داشتم ولی نگرفت ماه دوم هم همون قرصا و خوردم روز 13 پری رفتم سونو دادم فولی 17 داشتم  بازم آمپول زدم  بعد دوبار همون کارای ماه اول تکرار کردم ب نظرتون حامله میشم دیروزم انقد استرس داشتم دلم دردگرفته 

کسی نیست جواب بده منبرای تعیین جنسیت پسر رفتم دکتر الان دوماه مشکلی نداشتیم ماه اول سونو دادم همه چی ...

با استرس باردار نميشي عزيزم

من هشت ماهه اقدامم

با فولي هاي خوب ولي نشده....