پندارکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 714 عنوان چطوری تاپیک قفل میشه؟ 127 بازدید | 12 پست عزیزان میشه بگین ؟ 1399/03/17 | 05:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arsay عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 2175 نینی سایت من تبادل نظر من تاپیک هایی ک ایجاد کردی ی گزینه هاست سمت چپ قفل کردن اونو بزن تیکرم واسه رسیدن به آرزومه اگه دوست داشتین صلوات برام بفرستین
پندارکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 714 نینی سایت من تبادل نظر من تاپیک هایی ک ایجاد کردی ی گزینه هاست سمت چپ قفل کردن اونو بزن مرسی گلم برم امتحان کنم
bahar_roz عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 6961 برو قسمت نی نی سایت منقسمت دوم رنگ نارنجی نوشته پست ها در تایپکایی ک ایجاد کردم بزن روشعنوان تایپکات میاد کنارش نوشته قفل کردن «نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚 میشه نگام کنی؟😢 راحت شه زندگیم😍 چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔
پندارکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 714 برو قسمت نی نی سایت من قسمت دوم رنگ نارنجی نوشته پست ها در تایپکایی ک ایجاد کردم بزن روش عنوان تای ... درست شد ممنونم عزیزم
پندارکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 714 سلام عزیزم منتظر ادامه سرنوشتتم چرا ادامشو نمیگی سلام عزیز دلم ، تصمیم گرفتم همشو با جزییات بگم، به خدا تا وقت خالی گیر میارم تایپ میکنم جایی تا همشو کپی کنم بزارم، امشب تا اونجایی که بنویسم میزارم ادامه تاپیک
عاشقامامرضام عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 365 سلام عزیز دلم ، تصمیم گرفتم همشو با جزییات بگم، به خدا تا وقت خالی گیر میارم تایپ میکنم جایی تا همشو ... سلام خداروشکر حالت خوبه اخه گفتی میترسم اقوام تاپیک ببینن ترسیدم گفتم خبری ازت نیست نکنه به شوهرت گفتن دعوات کرده خوشحال شدم حالت خوبه چشم منتظر درد دلت هستم خودمم تصمیم دارم مال خودمو بگم الان نه شاید چندماه دیگه
پندارکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 714 سلام خداروشکر حالت خوبه اخه گفتی میترسم اقوام تاپیک ببینن ترسیدم گفتم خبری ازت نیست نکنه به شوهرت گف ... نه عزیزم به شوهرم گفتم که دارم مینویسم داستان زندگیمو،انشالله ساعت یک امشب بقیشم میزارم، خیلی نوشتم اما هنوز تمومنشده،حتما بنویس گلم ، ادم درد دلشو بگه خیلی سبک میشه، همدردی خواهرای مجازی بهمون ارامش میده.
پندارکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 714 نینی سایت من تبادل نظر من تاپیک هایی ک ایجاد کردی ی گزینه هاست سمت چپ قفل کردن اونو بزن بیا عزیزم ادامشو تایپ کردم ، میخوام الان بزارم
arsay عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 2175 بیا عزیزم ادامشو تایپ کردم ، میخوام الان بزارم عزیزم من اولشو نبودم ک بخونم تیکرم واسه رسیدن به آرزومه اگه دوست داشتین صلوات برام بفرستین