2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا نداره

298 بازدید | 19 پست

بترس!

از او که سکوت کرد وقتی دلش را شکستی

او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.

خدا خوب گوش می‌کند و خوب‌تر یادش می‌ماند،

خواهد رسید روزی که خدا تمام حرف‌های او را سرت فریاد خواهد کشید.

و تو آن روز درک خواهی که چرا گفتند

دنیا دار مکافات است.

چه قدر زیبا گفته شاملو...

کسی دل شکسته هست اینجا؟ ....

منم خیلیا دلمو شکوندن که سه چهار نفرو هیچ وقت یادم نمیره....اما دلم برای یه عزیزی خیلی گرفته که به طرز وحشتناکی دلشو شکوندن....برای آرامش دلش دعا کنید

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد مکن از گردش دوران بترس

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟

منم ندیدم متاسفانه ... هر کی بدی کرده خوش و خرم داره زندگیشو میکنه

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

دل من هم خیلی شکسته و هیچ وقت نمیبخشم تاوانش از دست دادن بچه ی تو شکمم بود از بس گریه کردم و حرص خور ...

الهی بگررردم

میگن خدا تو دلای شکسته خونه داررره...

اما از قدیمم میگن ظالم سالم....

خدا صبر زیادی داره ...شاید ما صبرمون کمه...

😔😔

تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری

شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن