2777
2789
دقيقاااااا منم خانوادم قبول نميكنن تزريق ژل لب و اين چيزا بزنم.

بهتره اینکارو نکنی کلا این چیزا همش ریسکه ارزششو نداره من دوستم انجام داد یه جای خیلی معروف و مثلا خوبی رفت اما لبش افتضاح شد یه گوشه لبش حالت چربی های گرد ورم کرده اومد بالا خیلی بد بود🤦🏻‍♀️من خودم هیچ وقت حاضر نیستم همچین ریسکی کنم

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من افسردگي گرفتم از خونه بيرون نميرم كه كسي من و نبينه خيلي خيلي خجالتيم اصلا هم اعتماد به نفس ندارم ...

تو اینه یا از خودت سلفی میگیری خوشگل نیستی عکستو میفرستی زود پاک کن من بهت راستشو میگم

من افسردگي گرفتم از خونه بيرون نميرم كه كسي من و نبينه خيلي خيلي خجالتيم اصلا هم اعتماد به نفس ندارم ...

خیلی بده اینطوری که بنظرم یه مشاوره حتما برو من ولی در حد تو نیستم حالا اعتماد ب نفسم پایینه ولی اینکه خجالت بکشم و اینا نه کلا آدم اجتماعی هم هستم ولی  چون خودم باورم اینه که قشنگ نیستم حس میکنم بقیه هم الکی میگن وگرنه انقدرا هم اعتماد به نفسم پایین نیس اندازه تو حتما یه فکر اساسی بکن براش

چه بد .منم ميترسم انجام بدم

سعی کن با خودت و چهره ات کنار بیای اگه خودت خودتو دوست داشته باشی بقیه هم دوستت دارن... حالا  من چون کسی توی زندگیم هست و اون مدام یجورایی بهم گوشزد میکنه که خوشگلم و جذابمو این حرفا راحت تر کنار میام با این قضیه ولی برا تو سخته اینجورب

جدي؟خيلي زشتم كه

نه اصلا هم زشت نیستی مخصوصا اینکه چشمای خیلی قشنگی داری 😘😍خیلی ها هستن با نقص عای بزرگ توی صورتشون دارن زندگی میکنن و اصلا هم عیب نمیدونن اون نقص رو و کلی پیشرفت میکنن بعد ماها هیچیمون نیس ناشکریم فقط

فكر كنم به خاطر اين كه ناراحت نشم ميگي😢

نه دیووونه 😐 بعدشم همه مخلوقات خدا زیبان ، خدا هیچکس رو زشت نیافریده ماییم ک عادت کردیم زشت ببینیم.....

چند سالته تو؟

١٩ سالمه 

خب پس تو کلا تو سنی هم هستی ک دوست داری دیده بشی و الان متاسفانه تو دوره زمونه ای هستیم که تا عملی نباشی دیده نمیشی😐🤦🏻‍♀️😄 ولی الکی جدیش نکن برا خودت بشه یه معذل اونی که باید خوشگلیتو ببینه به وقتش میبینه و همینجوری براش خوشگلی بدون هیچ عملی