بله الان دوساله کسی ازم عکس میگیره وقتی عکسمو میبینم از خودم بدم میاد حس میکن از من زشت تر وجود ندار ...
منم همين طورم فكر ميكنم زيبا نيستم از خونه بيرون نميام انگار افسردگي گرفتم وزنم رفته بالا با اين كه همه بهم ميگن خوشگلي به خاطر همين عكس نميگيرم پسري هم تو فضاي مجازي عكسم و بخواد نميفرستم فكر ميكنم زشتم 😢
😅😅منم خانوادم بهم ميگن خوشگلي ولي فكر ميكنم زيبا نيسم
خیلی بده اینا همش از عدم اعتماد به نفسه و یه دلیل دیگه اشم اینه که الان همه عملی ان و متاسفانه توی ایران خیلی نچرال پسند کم شده و همه دنبال اونایی هستن که کلی ژل و اینا تزریق میکنن و هزار جور بلا سرخودشون میارن همین باعث میشه ماهایی ک عملی نیستم هرچقدم زیبایی داشته باشیم حس کنیم یه زشتیم و جذاب نیستیم چون ملاک های زیبایی شده دماغ عملی دندون کامپوزیت و لمینت پروتز لب ، فیبروز ابرو ، اکستنشن مژه اکستنشن مو لیفت ابرو و چشم و زاویه دار کردن فک و چونه😐🤦🏻♀️
حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
خیلی بده اینا همش از عدم اعتماد به نفسه و یه دلیل دیگه اشم اینه که الان همه عملی ان و متاسفانه توی ا ...
من افسردگي گرفتم از خونه بيرون نميرم كه كسي من و نبينه خيلي خيلي خجالتيم اصلا هم اعتماد به نفس ندارم فكر ميكنم همه خوشگلن جز من.هر پسري هم تو فضاي مجازي ميگه عكس بفرست عكس خودمو نميفرستم