2777
2789
عنوان

شب ک میشه غم دنیا میاد تو دلم

228 بازدید | 16 پست

باردارم قبل از بارداریم فکرا تو سرم نبود ,بچه اولم پسره موقع خوابش ک میشه نگاه میکنم تو صورتش, ممکنه یروز بهم بگه چرا منو وارد این دنیا کردی, این دنیای..,همش گرفتاری, استرس, و خیلی چیزای دیگه,فکرش واقعا دلمو میشکونه 

از اینده ایی ک پدر مادرم توش نیستن چون الانشم مسنن و مریض ترس از دس دادنشون  ,مادر بزرگ زحمت کشم ک تا سن هشتاد سالگیم کار میکنه, فکر نبودشون دیوونم.میکنه چ برسه,,همسر زحمت کشم ک از صبح ساعت پنج سرکاره تا نه شب, همسرم میگه خیلی زحمت میکشی تا بچه هام مث من نشن, و خیلییی چیزای دیگه, شما هم منید ?🌼🌼

خب همه اگر این فکرو کنن که نسل آدم منقرض میشه اگر شرایط خوبی دارین و ارامش تو زندگیتون هست به این چیزا فکر نکنید

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعن باش یه روزی از طرف خدا بهترینا واست اتفاق میوفته 

جواب تمام محبتایی که کردی و میگیری دلسوز ترین❤😍

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️

من وقتی ۱۲ سالم بود . بابام فوت کرد. از همون موقع من اینطوری شدم 

تا الانکه ۲۷ سالمه. شب ها تمام غم دنیا میاد تو دلم. و انگار داغ بابام تازه و تازه تر میشه . و فقط گریه گریه گریه

نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔

معمولا خانمها که بچه دار میشن تازه قدر خانوادشون رو میدونن چون تازه میفهمن که یه بچه کوچولو چقدر زحمت داره،کمی هم هورمونها بعد از زایمان تغییر میکنه،احساس دلتنگی پیش میاد با گذشت زمان بهتر میشی 

نمیتونم متاسفانه 

باور کن همه همینن 

بهش فکر کنی پیر میشی فقط

من ۲۲ سالمه ولی خیلی پیر ترم ، جسم و صورت ن، روحم 

بهش فکر نکن 

دلیل های زندگی تو برای شادی بیشتره 

۱. پدر مادرت زندن ۲. مادر بزرگ در قید حیاتن، ۳.فرزندانت سالمن، ۴.شوهر سر به راهی داری

فرکانس منفی نفرست 

من از تو اوضاعم بد تره 

شب خوش