2777
2789

پارسیان کدوم دکترش خوبه ؟بعد بگم زمان آزاد شدن تخمک و میگه؟چون یکدفعه برای چکاب سینه و رحم و تخمدان رفتم فقط سایز فولیکول و نوشت بعدم گفت برای بارداری می خوای خوبه منم روم نشد چیزی بگم البته قصد اقدام نداشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان اگر کسی تاحالا ای وی اف ivf یا پی جی دی PGD برای انتخاب جسیت فرزند انجام داده و نتیجه شو لطفا برای پسر یا دختر دار شدن به اشتراک بذاره من دوستم پزشکه و میگه که این روش ها باعث میشه در آینده سرطان  تخمدان و پستان بگیری و اینکه از سلول های جنین را بر میدارن تست میکنن  تا ببینن و پسر‌ ه یا دختره و احتمال آسیب به جنین هم هست میگن ۵۰ ملیون خرجشه من اصلا پول برام مهم نیست میخوام فقط صدرصد باشه اما نه به قیمت جون خودم و بچه از شما دوستان خواهش میکنم تجربیات خودتونو در مورد پسر دار شدن با این روش ها  اختیار من بذارین تاتکلیفم معلوم‌بشه که چکار کنم ؟

سلام دوستان اگر کسی تاحالا ای وی اف ivf یا پی جی دی PGD برای انتخاب جسیت فرزند انجام داده و نتیجه شو ...

سلام عزیزم من اطلاعاتم کامل نیست خودمم اگه  یک بچه دیگه بخوام بیارم دوست دارم تعیبن جنسیت آی وی اف کنم اگه شما اطلاعات بدست آوردی لطفا به منم بگو

سلام عزیزم من اطلاعاتم کامل نیست خودمم اگه  یک بچه دیگه بخوام بیارم دوست دارم تعیبن جنسیت آی وی ...

عزیزم یه دوست دارم تو آمریکا فوف تخصص زنان داره بهم گفته که این روش ها شدیدا سرطان زاست من تو سایت ها گشتم و‌دیدم همه از دکتر طاهره مختاریان رضایت دارند و موفق شدند اما موفقیتش ۹۰ درصده البته به نظرم ۹۰ درصد می ارزه به اینکه خدای نکرده سرطان بگیرم 💗💗💗

یعنی این همه که دارن آی وی اف انجام میدن سرطان می گیرن؟

ساده نباشین! این خانم تو همه تاپیک ها خست و الکی داره واسه مختاریان تبلیغ میکنه. تو تاپیک های نی نی سایت بگردی اطلاعات رایگان و درستتری پیدا میکنی. 

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
ساده نباشین! این خانم تو همه تاپیک ها خست و الکی داره واسه مختاریان تبلیغ میکنه. تو تاپیک های نی نی ...

آره راست میگین ازین تبلیغات مختاریان جدیدا زیاد شده  با کاربری های مختلفم  پیام میزارن که سرطان و ده درصد احتمال بارداری با آی وی اف پس بهتره بریم پیش مختارین😂