2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یک میلیون تومن؟؟معادل ده میلیون ریال منظورته؟؟؟

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
یک میلیون تومن؟؟معادل ده میلیون ریال منظورته؟؟؟

خیلی زیاده؟؟؟

به نظر خودمم زیاده ولی خوب خانواده شوهرم این مدلین 

کارمند و معلم ساده ن ولی اینجوری خرج ظواهر میکنن

منم دیگه مجبورم

البته اینا برای کسایی خوبه که  یکم چردک دارن 

اگه چروک نداری که دستت بازه برای انتخاب محصول 

و دربا ه تاپیک قبلت درسته که محصولات مراقبتی تاثیر دارن اما ورزش و تغذیه واقعا مهم ان و از اونا مهم تر ژنتیک هست عزیزم 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
خیلی زیاده؟؟؟ به نظر خودمم زیاده ولی خوب خانواده شوهرم این مدلین  کارمند و معلم ساده ن ولی ای ...

خوب میکنن و شما هم بهترین کارو می‌کنی هیچی بهتر از خرج کردن واسه خودت نیست⁦♥️⁩

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
کدلی در حد یه تومنه قیمتش ولی لیراک در حد صد تومن  الان اگه یه تومنی رو بگیرم اسراف کردم؟

ببین به نظرم برو یه داروخونه خوب که مشاور خوب دارن 

ببینه در چه حدی لازم داری 

مامان من کدلی یه مدت زد واقعا چروکاش بهتر شد 

من خودم برا جلوگیری از چروک و تیرگی ریچموند میزنم 250خریدم واقعا راصی ام من 24سالمه اما کمی بخاطر رژیم دورچشمم چروک شده اما از این محصول با اینکه معروف نیست راضی ام 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚