2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه اصلا خوب نیست چون تا زمانیکه حلقه وصله بچه زجر میکشه ولی روش جراحی یکی دو بار جیش کنه درد و سوزش کم میشه...لیزر هم شنیدم خوب نیست 

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
سلام ببخشید پسر شما دنیا اومد؟ به چه روشی ختنه کردین؟ جایی ک با لیزر انجام بدن پیدا کردین؟ 

تو تبریز فعلا لیزر نمیکنن و فقط حلقه هستش. روش سنتی هم هرجا رفتیم گفتن ممنوع شده و از بهداشت نمیزارن. منم پسرمو با حلقه ختنه کردیم. طفلی خیلی اذیت شد . بعد از یک ماه بازم سوزش داره و هی دستشو میذاره رو آلتش. دکتر هم بردیم گفتن عوارض حلقه هستش. طول میکشه . ولی جای شما باشم کسی رو پیدانیکنم که سنتی ختنه بکنه .‌حلقه خیلی بده.

چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی...
تو تبریز فعلا لیزر نمیکنن و فقط حلقه هستش. روش سنتی هم هرجا رفتیم گفتن ممنوع شده و از بهداشت نمیزارن ...

منم شنیدم عوارض هم داره هم مدت بیشتری بچه اذیت میشه

والا اگه به من باشه بلیط میگیرم میبرم تهران جایی ک با لیزر یا کیلیپس نقره ای ختنه کنن ولی خب آقایون همچین سختگیر هم نیستن

از طرفی هم احتمال زیاد مجبور بشیم زودتر از حد معمول ختنه کنیم میگن کلیه هاش هیدرونفروز دیده میشه 

منم شنیدم عوارض هم داره هم مدت بیشتری بچه اذیت میشه والا اگه به من باشه بلیط میگیرم میبرم تهران جای ...

عزيزم من تبريزم تو ساختمان فارابي با اقاي شريفي ختنه كردم پسرمو خداشاهده حتي صداي گريه پسرمم در نيومد سر پنج روزم حلقش افتاد فقط تو جيش اول گريه كرد و تمام اصلا ديگه بعدش درد و مشكلي نداشتم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزيزم من تبريزم تو ساختمان فارابي با اقاي شريفي ختنه كردم پسرمو خداشاهده حتي صداي گريه پسرمم در نيوم ...

خدا کوچولوتو برات حفظ کنه 😍

من شهرستان هستم اگه قرار باشه حلقه کنیم همینجا میکنم 

فعلا پیگیر اینم که با لیزر پیدا کنم 

خدا کوچولوتو برات حفظ کنه 😍 من شهرستان هستم اگه قرار باشه حلقه کنیم همینجا میکنم  فعلا پیگیر ...

ممنون گلم من تبريز ليزر پيدا نكردن چون از چند تا دمتر اطفال پزسيدم گفتن حلقه بهتره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزيزم من تبريزم تو ساختمان فارابي با اقاي شريفي ختنه كردم پسرمو خداشاهده حتي صداي گريه پسرمم در نيوم ...

عزیزم منم پسرمم امروز میخوام ببرم پیش آقای شریفی برای ختنه. چه مراقبت هایی بعد از ختنه انجام دادین؟ خودش توضیح میده وقتی ببرمش؟

عزیزم منم پسرمم امروز میخوام ببرم پیش آقای شریفی برای ختنه. چه مراقبت هایی بعد از ختنه انجام دادین؟ ...

عزيزم خودشون كامل توضيح ميدن بهتون پماد رو سر وقت بزنيد كار خاصي نيست انجام بدي بواي پسر من خيلي راحت بود شكر خداج

شکرخدا‌  ما که انجام دادیم. زیاد بی قراری نمیکنه فعلا

شكر خدا عزيزم