2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 29 پست
نش داداشم خرداده من تیرم. امشبم تولد داداشم بود خودم کیک پختم دوستاش ک اومدن اینجا کیک دادم سوپرایزش ...

بهرحال تبریک.آدم باید از درون بزرگ و بزرگوار باشه به هیشکی هم نگاه نکن و توقع نداشته باش بذار دیگران جذبت بشن!

عاشق بی دل کجا باطل عالم کار دارد،بگذرد از هر دو عالم هر که عشق یار دارد.
تولدت مبارک باشه  مطمئن باش اونا ک از ته دل خوشبخت هستن و زندگی نرمالی دارن هیچ احتیاجی ب فیلم ...

مرسی گلم

اره ولی روز تولدم خودم کیکمو اماده میکنم و هدیه هم ک نمیگیرن برام اصلا انگار تولدم نیس تا یادشون‌نندازم‌یادشون نمیمونه

میگمم تولدمه میگن بزرگ شدی تولد واس بچه هاس

خیلی ناراحت میشم خو

نمخام مثل اینستا باشه ولی حداقل دوست داشتم ی تولد خوب داشته باشم جکری ک من‌یادشون نندازم

ی سال با گریه و قهر ی تولد گرفتن تولد ۱۸ سالگیم واس اینک خجالت نکشن تو فامیل گفتن قبولی کنکوره  اخه همرو دعوت کردم فامبل و دوست و اشنا

در حالی ک دوس داشتم به همه بگه تولدمه🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال تبریک.آدم باید از درون بزرگ و بزرگوار باشه به هیشکی هم نگاه نکن و توقع نداشته باش بذار دیگران ...

تو دلم ریختم پیش خودشون نمیگم

ب عشقم گفتم برنامت چیه گف با  دوستام میرم مسافرت هواخوری

دوستامم ک تا دعوتشون‌نکنم نمیان 

خانوادمم میگن تولد واس بچه هاس

منم میریزم تو  دلم ب روشون نمیارم تازه با شوخی و خنده کاراو حرفاشونو تایید میکنم

از همشون بزرگترم دوستام واس اینک جیزی تو دلشون نمیمونه واس تولداشون سوپرایز و همکار میکنم

دلم میخاس ی بارم طعم سوپرایزو خودم بچشم🙃

ولی چ میش گرد🙃 همه چی ب میل ادم نیس گ

مرسی گلم اره ولی روز تولدم خودم کیکمو اماده میکنم و هدیه هم ک نمیگیرن برام اصلا انگار تولدم نیس تا ...

ای جاااانم چند سال دیگه ب اینا ک الان گفتی خندت میگیره دانا میشی مهم نیست اصلا ی سال پیر تر شدن ک ذوق نداره مامان بابات چند سالشونه بندگان خدا شاید قدیمی تر هستن حالا نمیتونن ب تولد حسی داشته باشن ب دل نگیر انشاالله با همسرت بهترین ها رو انجام میدی برا تولدت

ای جاااانم چند سال دیگه ب اینا ک الان گفتی خندت میگیره دانا میشی مهم نیست اصلا ی سال پیر تر شدن ک ذو ...

مامان و بابام ۵۰ سالشونه

ولی تولد اماما میش ببین خونمون چ خبره شیرینی و ثدای تلوزیونو زیاد میکنن و جشن میگیرن ولی ب من ک میرسه نیگن بچه ای

اما تولد خواهر و برادرمو خودم میگیرم برادرم بزرگتره ازم و خواهرم کوچیکتر ولی تولد میگیرم و سوپرایز و کادو نمخام نث من باشن🙃

تو دلم ریختم پیش خودشون نمیگم ب عشقم گفتم برنامت چیه گف با  دوستام میرم مسافرت هواخوری دوستام ...

قلبت پاکی داری؟آدم خیلی خوب باشه تنها میشه و دوستش میشه خدا.

اوهوم . دلم نمیاد کسیو ناراحت کنم همرو میریزم تو دل خودم 🙃

افرین ادم باید روحشو پاک نگه داره،اگه دلت خوب باشه خیلی چیزا بدست میاری بیشتر منظورم معنویه آرامش صبر و.‌..‌

مامان و بابام ۵۰ سالشونه ولی تولد اماما میش ببین خونمون چ خبره شیرینی و ثدای تلوزیونو زیاد میکنن و ...

عزیزممممم پس مامان بابای خیلی خوبی داری ...پنجاه سال خیلی زیاده گلم معلومه نمیتونن شما رو درک کنن حست رو ب تولد بچه بازی میدونن و خودتم فکر‌میکنن بچه ای از من ب عنوان خواهر بزرگتر گوش کن هیچ اشکااال نداره خودت با همون خواهر برادرهات برا خودت تولد بگیرید .سخت نگیر گلم تولد خیلی چیز مهمی نیست ناراحت کنی خودتو ک ...بعد ازدواجت با همسرت عشقولانه تولد میگیرید انشاالله

همین ک پدر مادرت بیست ساله دارن برات زحمت میکشن باید ممنون باشی ازشون دلخور نشوعزیز جان...تولدم ی روزیه مثل بقیه روزها با این تفاوت ک پیرتر شدی یک سال

عزیزممممم پس مامان بابای خیلی خوبی داری ...پنجاه سال خیلی زیاده گلم معلومه نمیتونن شما رو درک کنن حس ...

اره مرسی از حرفات ارامش گرفتم😊

درکشون میکنم ولی کم نمیزارم واس روزای تولدشون🙃