2777
2789

فقط اینجا الکی شلوغش نکنید فکر مارو خراب‌تر نکنید ! 

میری  تو خیابون همه تو حلق همن

کسی نه دستکش زده نه ماسک زده 

نه فاصله اجتماعی رعایت کرده  

عروسی می‌رید 

عزا می‌رید 

مسافرت می‌رید 

رستوران می‌رید  

دور همی خانوادگی شروع کردین البته خیلیا از اول رعایت نمیکردن ! که الان بخوان شروع کنن 

انتظار دارید کرونا هم خود به خود مثله خیلی از ویروسا از بین بره ؟ 

بنشینید تا بره 

تا وقتی شعور جامعه در این سطحه هر روز باید منتظر یه بد بختی باشیم ! 

خدایا شکرت 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالتم نمیادخب😐😶

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

امروز استان ما ۳۳۳ مبتلا داشته..ی خانوم ۲۵ ساله باردار فوت شده.دو تا جوون زیر ۴۰ سال بدون بیماری زمینه ای فوت شدن..

همسرم تست داده جوابش نیومده.رسما دارم دقمرگ میشم☹☹☹کاش تموم شه این کابوس

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ما تازه عروسی هم درپیش داریم. اونم برادرشوهر!!! جاریم یه کلمه گفتیم فعلا نگیر الان اوج بیماریه، جیغ و داد راه انداخت که شماها خودتون گرفتید خیالتون راحته به ما که رسیده میگید نگیر! شماها خوشحال میشید ما بی عروسی بریم سر خونه زندگیمون و کلی چرت و پرت دیگه که مجبور شدیم بگیم ببخشید حرف زدیم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
هرمزگان

آره جنوب مثل اینکه زیادشده چون اسفندک شمال زیاذبود اونجاهاکم بود

دخترعموی من گرفته کلاضعیفه بعددوماه چنین تنگی نفس عوارضش هست ولی بهترشده نگران نباش 

وخدایی که بشدت کافیست
آره جنوب مثل اینکه زیادشده چون اسفندک شمال زیاذبود اونجاهاکم بود دخترعموی من گرفته کلاضعیفه بعددوما ...

بدجور میترسم شهر غربتم و تنها لعنتی ۴ روزه تست گرفتن چرا اینقد جوابش طول میکشه اخه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

به خدا که من اگه جای دولت بودم هر کس بی دلیل بیرون بود دلیل منظورم شغله که مجبوره بره چنان جریمه اش میکردم که کسی جرات نکنه بیاد بیرون مردمی که نمیفهمن رو باید اینجوری کنترل کرد 

کاری که دولت المان میکنه 

نگید ایران و با المان مقایسه نکن 

درسته 

ولی چه آلمانی چه ایرانی باشی وقتی  تو اوضاع کرونا بی دلیل بری بیرون نفهمی و باید جریمه بشی 

خدایا شکرت 🫀