2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجا همه معتقدن مرد خوب وجود نداره و همه مردا خائنن😐✋🏻ولی گلم من مرد خوب زیاد دیدم دست از امتح ...

اینقد اینجا خیانت دیدم دل تو دلم نیس ک ایندفه وا میده 

ولی خداروشکر

تلفنی امتحان کردی؟

خیلی از مردا تلفنی پا نمیدن..یا به زنهای خیابونی پا نمیدن..ولی میبینی به همکار به منشی یا به کسی که ظاهرشو رو پسندیدن و میدونن طرف براشون دردسر نمیشه و میتونن یه تایمی برای تنوع باهاش باشن وا میدن

تلفنی امتحان کردی؟ خیلی از مردا تلفنی پا نمیدن..یا به زنهای خیابونی پا نمیدن..ولی میبینی به همکار ب ...

خداروشکر همکار زن نداره شغلش جوری نیس ک داشته باشه

من کلا یکم شکاکم 

خیلی وقتا دنبالشم کردم سر ب زیرع🤷🏻‍♀️😂

خداروشکر همکار زن نداره شغلش جوری نیس ک داشته باشه من کلا یکم شکاکم  خیلی وقتا دنبالشم کردم س ...

خدا رو شکر..

ولی من تو مغزم همیشه خود درگیری دارم و اگر بخوام یه روز امتحان کنم ازین برنامه ها که تمام تماسها و پیامها و چتها و حتی بخوای عکس و فیلم ضبط میکنه رو گوشیش نصب میکنم ..

چون رمز گوشیشو میدونم ولی همیشه پاک میکنه همه چیو..جایی که اون کار میکنه خانم نیست ولی تو حرفهاش شنیدم میگه بیشتر مردای دور و برش با یه نفر خاص نمیپرن که شر شه.. یا با آدمهایی که تو گوشی آشنا میشن نمیپرن که مبادا زنشون برای امتحان یا دوستی برای شوخی یا بدخواهی برای آتو گیری باشه..یهو اگر تو جایی از کسی خوششون بیاد یه قرار میذارن و عشق و حال میکنن و طرفو ول میکنن و تمام.. گاهی گداری به خودشون تنوع میدن و معتاد خانم بازی نشدن که رسوا بشن و زنشون بفهمه..یا شماره نمیدن یا هیچ آدرس و آتویی نمیدن که دردسر شه..

خدا رو شکر.. ولی من تو مغزم همیشه خود درگیری دارم و اگر بخوام یه روز امتحان کنم ازین برنامه ها که ت ...

بچم خیلی پاک تر از این حرفاس☹️

هیچیو پاک نمیکنه تمام شماره هایی ک بهش زنگ میزنن اس میدن از طریق ایرانسل من کنترل منه

بچم خیلی پاک تر از این حرفاس☹️ هیچیو پاک نمیکنه تمام شماره هایی ک بهش زنگ میزنن اس میدن از طریق ایر ...

خداروشکر..

شوهر منم اوایل که دستش باز نبود اینجوری بود ولی بعدا که دستش باز شد حساب کتاب پولها و تماسها و مخاطبهاش از دستم درومد.. گوشیشو نگاه میکنم ولی نمیدونم بین یه دنیا مخاطب که با فامیلی سیو شده کدوم واقعی و کدوم رد گم کنیه..

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه شوهرای ما هم توش

خداروشکر.. شوهر منم اوایل که دستش باز نبود اینجوری بود ولی بعدا که دستش باز شد حساب کتاب پولها و تم ...

ایشالااا 

خداروشکر ایشون از اول وضع مالیشون خوب بود و یهو تعقیر نکرد