2777
2789
عنوان

جدایی

154 بازدید | 12 پست

اگه همسرتون مدام با خانوادتون دعوا الکی میکرد(داد و بیداد سر مادرتون، بی حرمتی به پدرتون و...) جدا می‌شدید؟ من خانوادم همیشه احترام شوهرمو داشتن اما شوهرم یه آدمه بشدت حسود و کینه ایه نسبت بهشون و بدبین و قط رابطه. منم واقعا عاشق خانوادمم بخاطر  این بی احترامیها چندبار حالم بد شده در حد غش کردن و... خانوادم میگن جدا شو اگه الان جدا نشی ماهم دیگه پشتت نیستیم و چند وقت دیگه نپذیریمت اگه بخوای برگردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه اصل تو زندگیم دارم اونم اینه که خانوادم برام تو اولویتن اگه کوچکترین بی احترامی حالا از هر کسی ببینم بی برو برگرد شتکش میکنم مثل پشه بچسبه به دیوار حالا هر کی میخواد باشه چطور میتونی با مردی که سر مادرت داد زده زندگی کنی دختر

وا حق دارن چشه وحشیه؟ این کارا چیه ادب نداره؟ خانوادگی اینطورین؟

آره اتفاقا مادرم میگه شبی وحشیاس چون واقعا سادیسم اذیت کردن خانوادمو داره خانوادگی کلا خیلی نرمال نیستن آداب معاشرت ندارن 

منم‌ مامانم خییییلییییی متنفره از شوهرم ولی شوهرمم خیلیییی خوبه و دلسوزه حدودا چهارماه خونه بابام بودم نمیدونی مامان بابام چقدفحش میدادن بش ک بی عرضه و فلان رو منم اثر گذاشته بود مامانم ولی خداروشکر خودش جنبیدباوام و قرض وقوله تکون دادی زندگیمون اولا میگف بیکاره و خونه نداره ولی الان ک هم کار داره هم داره خونه می سازه اونم در عرض کمترازیکماه بازم دس وردارنیس جدیدا هم میگه قیاف ش مث معتادامیمونع من تصمیم گرفتم رابطموبامامانم کم کنم چون شوهرم مث ماهه ولی حتی اگه برعکسم بود اگه عاشق شوهرم بودم هیچوقت جدانمیشدم حتی اگه شوهرم بدترین موجوددنیابود

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤
من یه اصل تو زندگیم دارم اونم اینه که خانوادم برام تو اولویتن اگه کوچکترین بی احترامی حالا از هر کسی ...

واقعا گیر کردم مادرمو تا مرز سکته برده چندبار جلو چشم خودم. بخاطر بچه بدجور موندم سر دوراهی اصلا از بعد بچه دار شدنم با خیال راحت خانوادمو اذیت کرد.اما با یه وکیل صحبت کردم گفت شوهرت نرمال نیست لطفا بخاطر بچت نسوز تو زندگی

واقعا گیر کردم مادرمو تا مرز سکته برده چندبار جلو چشم خودم. بخاطر بچه بدجور موندم سر دوراهی اصلا از ...

نمیدونم عزیزم ولی هر چیزی حتی بچه ارزش اینو نداره که با شخصیت و احترام و آیندت بازی کنی اتفاقا بچه اینجوری بیشتر عذاب میکشه گناه داره نی‌نی

منم‌ مامانم خییییلییییی متنفره از شوهرم ولی شوهرمم خیلیییی خوبه و دلسوزه حدودا چهارماه خونه بابام بو ...

آفرین به شما میگن یه بانوی عاقل و خانواده دوست آفرین الهی همیشه کنار همسرتون خوب و خوش و خرم باشید

آفرین به شما میگن یه بانوی عاقل و خانواده دوست آفرین الهی همیشه کنار همسرتون خوب و خوش و خرم باشید

ممنونم عزیزم الهی ک همه خوب و خوشبخت باشن

ممنونم عزیزم الهی ک همه خوب و خوشبخت باشن

خب آخه شما همسرتون خوبه. شوهر منم خوبی بهم میکنه خیلی گلی میفهمم نیتش چیه بیشتر میخواد جذب خودش شم و خانوادمو فراموش کنم.ولی پاش افتاده چندبار به شدت کتکم زده که نمیتونستم از درد بشینم 

خب آخه شما همسرتون خوبه. شوهر منم خوبی بهم میکنه خیلی گلی میفهمم نیتش چیه بیشتر میخواد جذب خودش شم و ...

عزیزم منم خیلی کارا کردم ک شوهرم قیدخانوادشوبزنه آخه اول ازدواجمون هرچی داشتونداشت صرف اونا گردبادها دعواوبی احترامی کردم ب مامانش اگه اونا خوبی میکردن من پشت سرشون بدمیگفتم البته اونام خیلیییی بدی کردن مثلا مغازمونو گرفتن و بایه بچه ماروانداختن بیرون چن ماه خونه بابام بودم ب بهونه های مختلف دخترمومیدادم ببره پیش مامانش محبتموزیادکردم ب مادر شوهرم از خوبی های نکردشون می گفتم براشوهرم الانم همون مادر شوهرم ب دردمون خورد خودمون وام گرفتیم کلیییی اونم وام گرفت برامون حتی گفت قسطاشوخودش میده طلاهاشم دادب شوهرم گفت فقط ب خاطرزنوبچت ببین مشکل از کجاست من وقتی خودم درست کردم اونام خوب شدن بامون شایددرگذشته ی چیزی شوهرت ناراحت کرده یا شایدم اخلاقشه ک میشه درستش کردباطلاق هیچی درست نمیشه